Chipsuri De Cartofi Fingerling
Chipsurile de cartofi necesită aproximativ 23 minute de la început până la sfârșit. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, întreagă 30 și vegană are 114 calorii, 3G de proteine, și 2G de grăsime per portie. Pentru 81 de cenți pe porție, veți obține o farfurie care servește 4. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Un amestec de frunze proaspete de coriandru, sare, piper grosier și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 40%. Rețete similare includ Chipsuri de cartofi Fingerling la cuptor cu cremă Sriracha Dip, Salată De Cartofi Fingerling, și Salată De Cartofi Fingerling.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Preîncălziți uleiul la 350 de grade F.
Tăiați subțire cartofii și puneți-i într-un castron.
Într-un castron mare, combinați ardeiul, sarea, piperul, coriandrul și usturoiul și dați deoparte.
Adăugați cartofii în uleiul fierbinte. Se prăjesc în loturi până se rumenesc și crocante, aproximativ 2 până la 4 minute.
Scoateți chipsurile din ulei, scurgeți pe prosoape de hârtie și aruncați în castron cu condimentul.