Chipsuri De Brânză

Chipsuri De Brânză
Nevoie de un fără gluten, primal și farfurie prietenoasă cu fodmap? Chipsurile de brânză Kale ar putea fi o super rețetă de încercat. Această rețetă face 6 porții cu 66 calorii, 3G de proteine, și 5g de grăsime fiecare. Pentru 30 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de sare, varză cretă, drojdie nutritivă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 50 minute. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scor de 89%, acest fel de mâncare este spectaculos. Încercați Chipsuri De Brânză, Chipsuri de brânză cu Miso, usturoi și Dulse, și Totul Chipsuri De Kale pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 200 grade F (95 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Plus Mai Mult Pentru Garnitură (1 Cană De Caramel, Plus 1 Linguriță De Floare De Sal)Plus Mai Mult Pentru Garnitură (1 Cană De Caramel, Plus 1 Linguriță De Floare De Sal)
2
Stropiți uleiul de măsline peste kale într-un castron mare și presărați drojdia nutritivă și sarea. Amestecați cu mâinile pentru a acoperi kale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Drojdie NutritivăDrojdie Nutritivă
1/4 Ceapă Galbenă, Tăiată Cubulețe Mici, Aproximativ 1/4 Cană1/4 Ceapă Galbenă, Tăiată Cubulețe Mici, Aproximativ 1/4 Cană
KaleKale
(fie Fie Obișnuit)(fie Fie Obișnuit)
Echipamente pe care le vei folosi
Ardei Picanți, Fără Semințe și Tăiați Cubulețe (recomandat: Peppadew)Ardei Picanți, Fără Semințe și Tăiați Cubulețe (recomandat: Peppadew)
3
Întindeți kale pe foi de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
KaleKale
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
4
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când varza începe să devină ușor crocantă; rotiți rafturile și răsturnați chipsurile și continuați să coaceți până când sunt complet crocante, 45 până la 60 de minute în total. Asigurați-vă că aveți grijă de ele pentru a vă asigura că nu ard; dacă observați anumite jetoane gata mult mai devreme decât altele, scoateți-le.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Curcan, încălzitSos De Curcan, încălzit
KaleKale
Echipamente pe care le vei folosi
Plus Mai Mult Pentru Garnitură (1 Cană De Caramel, Plus 1 Linguriță De Floare De Sal)Plus Mai Mult Pentru Garnitură (1 Cană De Caramel, Plus 1 Linguriță De Floare De Sal)
DificultateMediu
Gata În50 m.
Porții6
Scor De Sănătate48
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista