Chili Pui Paste Topper

Chili Pui Paste Topper
Chili Chicken Paste Topper ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia principală de rețete. O porție conține 445 calorii, 35g de proteine, și 14g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 1,6 USD pe porție. Acesta va fi un hit la dvs Super Bowl eveniment. 4 persoane au fost impresionate de această rețetă. Dacă aveți la îndemână praf de chili, lapte, paste și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma laptele, puteți urma acest fel principal cu Calea Lactee Brownie Bites ca desert. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare American. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 63%, ceea ce este bine. Încercați Mexican Chili-Brânză Topper, Piure de cartofi cu Topper mexican de Chili-brânză, și Pui La Gratar Caesar Topper pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
2
Adăugați puiul și gătiți până se rumenesc, amestecând des.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
3
Adăugați supă, lapte, brânză, praf de chili și usturoi și încălziți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
3/4 Cană De Fursecuri Oreo Tocate3/4 Cană De Fursecuri Oreo Tocate
Brânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, OpționalBrânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, Opțional
4
Serviți peste paste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții4
Scor De Sănătate15
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista