Ai nevoie de un aperitiv fără lactate, lacto ovovegetarian și vegan ? Mexican Bean 'n' Barley Chili ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Pentru 1,16 USD per porție , această rețetă acoperă 17% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 10 porții cu 254 de calorii , 11 g de proteine și 3 g de grăsime fiecare. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Această rețetă de la Taste of Home necesită orz de gătit rapid, fasole pinto, ulei de măsline și piper. Este perfect pentru Super Bowl . De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 de minute . Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 80% . Acest scor este remarcabil. Încercați New Mexican Red Bean Chili , Salata de orz cu legume și Fasole neagră și mazăre verde cu orez și orz pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-un cuptor olandez acoperit cu spray de gătit, căliți ceapa și usturoiul în ulei timp de 2 minute. Se amestecă ardeii; gătiți 3-4 minute mai mult sau până când se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Aluat De Grâu Integral Congelat
1 Ceapă Dulce, Tăiată în Fâșii De 1/2 Inch
3 Piept De Pui, Dezosat Si Fara Piele
1 Cană De Roșii Uscate La Soare (din Borcan, Sau Dacă Sunt Deshidratate înmuiate în Apă Caldă)
Micro Mentă, Pentru Ornat
Echipamente pe care le vei folosi
Parmigiano-Reggiano Ras, De Trecut
2
Se amestecă ingredientele rămase; aduce la fierbere. Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți timp de 15-20 de minute sau până când orzul este fraged.