Chili de Jim Kaczmarek

Chili de Jim Kaczmarek
Chili Jim Kaczmarek ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 12 porții cu 327 calorii, 28G de proteine, și 15g de grăsime fiecare. Pentru $1.92 pe portie, această rețetă acoperă 24% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta va fi un hit la dvs Super Bowl eveniment. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este adus la tine de Toțiretete. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Un amestec de ceapă, sare, roșii înăbușite și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o destul de ieftin rețetă pentru fanii mâncării americane. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 57%. Rețete similare sunt Al 6-lea concurs anual de Chili :intrarea # 3-Titletown hayon Chili + meniu săptămânal.

Instrucțiuni

1
Puneți carnea în congelator până când este ușor înghețată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
2
Tăiați în cuburi de 1/4 până la 1/2 inch.
3
Într-o tigaie mare la foc mediu, carnea maro până devine gri. Se amestecă ceapa și usturoiul. Gatiti pana cand ceapa este frageda, aproximativ 5 pana la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4
Tăiați roșiile conservate, rezervând suc; combinați într-un vas de gătit de 6 litri cu sos de roșii, bere, pudră de chili, oregano, boia de ardei, chimen, zahăr brun, bază de vită, frunze de dafin, sare și piper. Se aduce la fierbere lentă la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
14 Cani De Branza Romano Rasa14 Cani De Branza Romano Rasa
1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire
1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier
UmărUmăr
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Carne De VităCarne De Vită
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 TocatăCeapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
1/2 Kilogram De Eglefin Tocat1/2 Kilogram De Eglefin Tocat
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
5
Adăugați amestecul de carne și reduceți căldura la minim. Simmer, neacoperit, timp de 2 până la 3 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
6
Se amestecă în fasole pinto. Se fierbe timp de 1/2 oră mai mult. Gustați și reglați condimentele, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole PintoFasole Pinto
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 55 m.
Porții12
Scor De Sănătate18
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista