Chili De Curcan Cu Fasole Albă

Chili de curcan cu fasole albă ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Această rețetă face 12 porții cu 182 calorii, 21g de proteine, și 2G de grăsime fiecare. Pentru 1,53 USD pe porție, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Taste Of Home necesită coacerea cacao, frunze de dafin, oregano și scorțișoară măcinată. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează în jur 1 oră și 15 minute. Este un preț rezonabil rețetă pentru fanii mâncării americane. Este perfect pentru Super Bowl. Este o opțiune bună dacă urmăriți un fără gluten și fără lactate dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 48%, care este solid. Curcan rămas sau curcan măcinat și chili alb de fasole Pinto cu Lime (fără Gluten), Chili De Curcan Cu Fasole Albă, și Chili de curcan și fasole albă sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Într-un cuptor olandez sau într-un ceainic mare de supă, gătiți curcanul și ceapa la foc mediu până când carnea nu mai este roz; scurgeți.
Adăugați oregano și chimen; gatiti si amestecati 1 minut mai mult. Se amestecă roșiile, bulionul, sosul de roșii, pudra de chili, cacao, frunzele de dafin, sarea și scorțișoara. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți timp de 45 de minute.
Adăugați fasole;încălziți. Aruncați frunzele de dafin.
Vin recomandat: Cava, Shiraz, Grenache
Cava, Shiraz și Grenache sunt alegeri excelente pentru Chili de curcan. Aceste roșii suculente nu au prea mult tanin (important pentru alimentele picante), dar un vin spumant precum cava poate îmblânzi căldura și mai bine. Sangre De Toro Cava cu un rating de 4.6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 13 dolari pe sticlă.
![Sangre De Toro Cava]()
Sangre De Toro Cava
Galben pal cu perlaj fin și persistent. Intens. Arome florale și fructe proaspete în perfectă armonie cu notele de citrice și anason. Bule cremoase, delicioase și proaspete.Minunat ca aperitiv sau asociat cu pește și fructe de mare.