Chiftelele lui Bon Appetit

Chiftelele lui Bon Appetit
Chiftelele Bon Appetit ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 16g de proteine, 20g de grăsime, și un total de 276 calorii. Pentru $1.03 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 30. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Mergeți la magazin și ridicați cârnați fără fenicul, brânză pecorino romano, frunze de pătrunjel și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. În general, această rețetă câștigă o nu atât de super scor spoonacular de 37%. Rețete similare includ Chiftelele lui Bon Appetit, Braciole de Bon Appetit, și Bon Apetit Margaritas De Afine.

Instrucțiuni

1
Combinați carnea de porc măcinată, cârnații italieni, filetul măcinat și mandrina măcinată într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cârnați ItalieniCârnați Italieni
Ceai Sp. Asezonați Toată SareaCeai Sp. Asezonați Toată Sarea
Carne De Porc MăcinatăCarne De Porc Măcinată
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Amestecați-le cu mâinile până se combină bine.
3
Înmuiați bucățile de pâine în bulionul de pui într-un castron până se înmoaie complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei, Tăiați în Cuburi De 2,5 CmDovlecei, Tăiați în Cuburi De 2,5 Cm
1-1/2 Căni De Bere1-1/2 Căni De Bere
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Combinați usturoiul și pătrunjelul într-un mini tocător sau robot de bucătărie și măcinați până la o pastă fină. Strângeți excesul de bulion din pâine, rezervând bulionul într-un castron și adăugați pâinea în carne împreună cu usturoiul și pasta de pătrunjel. Amestecați ușor ouăle bătute și brânza Pecorino Romano rasă cu mâinile până se încorporează complet în amestecul de carne. Dacă amestecul pare uscat, turnați o parte din bulionul de pui rezervat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pecorino RomanoPecorino Romano
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
1-1/2 Căni De Bere1-1/2 Căni De Bere
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Scoateți bucățile de amestec de carne de mărimea unei mingi de golf și rotiți-le în chiftele, având grijă să nu le împachetați prea strâns și așezați-le pe o tavă de copt. În funcție de cât de mari le faci, ar trebui să ajungi cu aproximativ 30 de chiftele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®Amestec De Zahăr Brun Splenda®
6
Încălziți uleiul de măsline și untul într-o tigaie mare la foc mediu-mare. Lucrând în două sau trei loturi, rumenim chiftelele pe toate părțile și scurgem pe prosoape de hârtie. Dacă le adăugați într-o oală cu sos, le puteți găti ușor, deoarece vor termina de gătit în sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
DificultateExpert
Gata În1 h, 20 m.
Porții30
Scor De Sănătate7
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista