Chiftele mari de vită cu Bucatini ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 9,71 USD pe porție. O porție conține 1300 calorii, 69G de proteine, și 56G de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați vin, conserve de roșii, ouă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până vin rosu sec ai putea urma acest curs principal cu Pinot Noir Brownies ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 90%. Acest scor este super. Încercați Bucatini cu sos de Bacon si chiftele, Bucatini All ' Amatriciana cu chiftele Picante de Mozzarella afumata, și Cina diseara: Bucatini con Salsicce (Bucatini cu carnati) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți 400 de grade F.
2
Puneți o oală mare cu apă la foc mare și dați la fiert.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
3
Amestecați carnea cu ceapa rasă, 3 căței de usturoi tocat, ou, pesmet, brânză, ienibahar, capere, salvie, o mână de pătrunjel tocat, sare și piper și o picătură sănătoasă de ulei de măsline extravirgin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Zahăr Alb
Pepperoncini, Pentru Garnitură
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
10 Ciolăgi De Vițel, De 2 Până La 3 Inci Grosime
1/4 Cană De Grăsime De Porc
3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
1/2 Crenguță Rozmarin
Pachet Mix Natural Pentru Prăjituri
4
Se amestecă carnea, se înscrie carnea în 4 secțiuni și se fac 3 bile foarte mari din fiecare secțiune. Aranjați cele 12 bile pe o foaie de prăjituri antiaderentă și prăjiți 15 minute până când sunt ferme, dar nu tari.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu Fructe
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
5
Aruncați bucatini în apă clocotită sărată pentru a găti.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bucatini
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
6
Scurgere.
7
Adăugați o altă lingură de ulei de măsline extravirgin în tigaie și pancetta. Gatiti 3-4 minute apoi adaugati usturoiul si ciupercile ramase in tigaie si gatiti 5 minute. Condimentează ciupercile cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Zahăr Alb
Pepperoncini, Pentru Garnitură
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
2 Cuțite Generoase De Garam Masala
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
8
Adăugați ceapa tocată rămasă și degresați tigaia cu vin, gătiți 1 minut, adăugați pe stoc și bateți picăturile rămase. Se amestecă roșiile și se condimentează sosul cu sare și piper, dacă este necesar. Se amestecă pătrunjelul. Simmer 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
1/4 Cană De Grăsime De Porc
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
Creveți Sotați, Decojiți
9
Aruncați pastele cu jumătate de sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
10
Scoateți bilele din cuptor și adăugați la sosul rămas și întoarceți-l la strat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
11
Serviți bile mari, 3 de persoană, de-a lungul pastelor laterale. Puneți orice sos rămas peste paste. Treceți brânză suplimentară la mese.