Chiftele Dulci Și Acre

Chiftele Dulci Și Acre
Dulce n acru chiftele necesită aproximativ 40 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă vegetariană fără gluten, fără lactate și lacto ovo servește 6 și costă 57 cenți pe porție. O porție conține 186 calorii, 2G de proteine, și 3G de grăsime. Această rețetă de la Taste Of Home necesită bucăți de ananas, oțet de cidru, ardei și zahăr. Acesta funcționează bine ca un preț foarte rezonabil Hor d ' oeuvre. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor nu este atât de excelent. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Chiftele dulci și acre (chiftele orientale dulci și acre), Chiftele dulci și acre (chiftele orientale dulci și acre), și Chiftele Dulci Și Acre.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, combinați primele cinci ingrediente. Zdrobiți carnea de vită peste amestec și amestecați bine. Formați în 1-in. bile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De VităCarne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Într-o tigaie mare, chiftele maro în ulei, întorcându-se des.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ChifteleChiftele
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Se scoate cu o lingură cu fante și se lasă deoparte; scurgere.
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu FanteLingura Cu Fante
4
În tigaie, adăugați ananasul, ardeii verzi, zahărul, oțetul, uleiul și sosul de soia. Acoperiți și fierbeți până se înmoaie, aproximativ 5 minute. Întoarceți chiftelele în tigaie; fierbeți până când carnea nu mai este roz.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei GrasArdei Gras
ChifteleChiftele
AnanasAnanas
Sos De SoiaSos De Soia
OțetOțet
ZahărZahăr
CarneCarne
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Combinați amidonul de porumb și apa până se omogenizează. Se amestecă în tigaie. Se aduce la fierbere; gatiti si amestecati 2 minute sau pana se ingroasa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amidon De PorumbAmidon De Porumb
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie

Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant

Antipasti în meniu? Încercați să împerecheați cu vin spumant și spumant rossimbrox. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Laurent-Perrier la Cuvee Brut (sticlă de 3 litri - Ieroboam) cu un rating de 5 stele din 5 pare un meci bun. Costă aproximativ 400 de dolari pe sticlă.
Laurent-Perrier La Cuvee Brut (Sticlă De 3 Litri-Ieroboam)
Laurent-Perrier La Cuvee Brut (Sticlă De 3 Litri-Ieroboam)
Vinul provine din cel mai pur suc de struguri și numai el îi permite lui Laurent-Perrier să creeze 'la Cuv 9ume', o șampanie de mare finețe și o prospețime frumoasă obținută după un lung proces de îmbătrânire în pivnițele noastre.Culoare auriu pal. Bulele Fine alimentează o mousse persistentă. Un nas delicat cu note de citrice proaspete și flori albe. Complexitatea vinului este exprimată în note succesive, cum ar fi piersici de viță de vie și note de fructe albe. Un echilibru perfect între prospețime și delicatețe cu arome fructate foarte prezente la final.Acest vin proaspăt și pur este perfect pentru un AP approcritif. Notele sale de citrice și fructe albe și echilibrul său remarcabil susținut de o efervescență subtilă, îl fac un acompaniament ideal pentru păsările de curte și cei mai buni pești.
DificultateMediu
Gata În40 m.
Porții6
Scor De Sănătate1
Revista