Chiftele de curcan și Porcini cu rozmarin și mămăligă

Chiftele de curcan și Porcini cu rozmarin și mămăligă
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați chiftele de curcan și Porcini cu rozmarin și Polentan. Această rețetă servește 2. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 78g de proteine, 47G de grăsime, și un total de 1130 calorii. Pentru $10.36 pe portie, această rețetă acoperă 56% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de lapte, frunze de rozmarin, ciuperci porcini și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma oul, puteți urma acest fel principal cu Tortul de roșii cu ciocolată al lui Rose Levy Beranbaum cu Ganache misterios ca desert. 138 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 96%. Acest scor este spectaculos. Încercați Chiftele De Curcan Porcini, Unt de rozmarin-curcan frecat cu sos de Porcini, și Chiftele de curcan la cuptor cu prăjituri cu mămăligă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mic, înmuiați ciupercile porcini în 1 cană de apă fiartă recent timp de 15 minute. Odată ce ciupercile sunt reconstituite, tocați mărunt și rezervați apa de înmuiere. Reglați raftul cuptorului la 6 inci sub elementul broiler și preîncălziți broiler la mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
2
Într-un castron mare, amestecați ușor jumătate din ciupercile porcini tocate, curcanul, oul, laptele, pesmetul, 1/4 cană Pecorino Romano, 1 lingură de rozmarin, 2 linguri de pătrunjel, usturoi și ulei de măsline până când sunt combinate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pecorino RomanoPecorino Romano
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
3/4 Cană De Fursecuri Oreo Tocate3/4 Cană De Fursecuri Oreo Tocate
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
3
Rulați amestecul în 12 bile de dimensiuni egale și așezați-le pe o foaie de copt căptușită cu pergament. Se fierbe timp de 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
4
Între timp, așezați ciupercile rămase și lichidul lor, tulpina de rozmarin, pătrunjelul rămas și sosul marinara într-o tigaie medie la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Buștean (4 Uncii) Brânză De Capră1 Buștean (4 Uncii) Brânză De Capră
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
5
Așezați chiftelele fripte direct în sos și fierbeți la foc mediu-mic până când chiftelele sunt fierte și sosul s-a redus vizibil la consistența unei cârpe groase, 10 până la 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
6
Între timp, aduceți 5 căni de apă la fierbere la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
7
Bateți mămăliga într-un flux subțire constant și gătiți, amestecând constant până când este cremoasă și hidratată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo TăiațiBiscuiți Oreo Tăiați
8
Bateți în 1 cană de Pecorino Romano și condimentați după gust cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pecorino RomanoPecorino Romano
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo TăiațiBiscuiți Oreo Tăiați
9
Serviți mămăligă cu chiftele și sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita
1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții2
Scor De Sănătate56
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista