Chiftele cochete și morcovi coaceți cu firimituri feta crocante
Chiftele cochete și coacerea morcovului cu firimituri feta crocante ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. O porție conține 866 calorii, 40g de proteine, și 33g de grăsime. Această rețetă servește 8 și costă 2,97 USD pe porție. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 6 ar spune că a lovit locul. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Dacă aveți pătrunjel pachet, dacă sunt cu adevărat mari, zahăr și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular spectaculos de 83%. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Crispy-Topped Morcov & Broccoli Coace, Cochet Ceapa Perisoare Submarine, și Cina În Seara Asta? Cochet Perisoare Submarine.
Instrucțiuni
1
Încălziți cuptorul la 220C / 200C ventilator / gaz
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
2
Se amestecă carnea de porc, 50g de pesmet, semințe de caras, ou și jumătate de chimen cu 2 lingurițe de sare și mult piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De Chimen
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
3
Se rulează în aproximativ 30 de chiftele și se pune într-o formă mare de prăjire antiaderentă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita
10 Chifle Albe Pentru Cină
4
Puneți morcovii într-o altă formă de prăjire. Împărțiți uleiul între cele două și aruncați ușor pentru a acoperi. Prăjiți timp de 30-40 de minute, agitând conservele la jumătate (și schimbând între rafturi dacă aveți nevoie), până devin aurii și fierte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoi
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
5
Între timp, prăjiți ceapa, ghimbirul și chimenul rămas într-o picătură mai mult ulei timp de câteva minute într-o tigaie mare, amestecând continuu. Se amestecă pasata, roșiile tocate, zahărul și unele condimente, apoi se fierbe timp de 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sezonul Goya
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Pasata
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
Ceapă Prăjită Cu Cheddar
1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
6
Împărțiți chiftelele și morcovii între vasele de copt sau cutii și lingurați peste sosul de roșii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier
1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita
Grăsime De Porc înapoi
7
Amestecați pesmetul rămas cu feta, pătrunjelul și puțin condiment. Puneți deoparte orice porție pentru congelare acum și presărați firimituri de feta peste orice porție care trebuie gătită imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
Sezonul Goya
1/4 Cană De Grăsime De Porc
O Salată Amestecată Frunze, Spălate și Uscate
8
Pentru a mânca acum, reduceți cuptorul la 200C/180C ventilator / gaz 6 și coaceți timp de 20 de minute până când firimiturile sunt aurii și totul este fierbinte. Sau urmați sfaturile pentru înghețarea de mai jos, apoi dezghețați porțiunile, terminați asamblarea și coaceți la 180C/160C ventilator/gaz 4 timp de 30-50 de minute până când totul este fierbinte și clocotește timpul de gătit va depinde puțin de dimensiunea porției pe care o coaceți.