Chiftele Cajun

Chiftele Cajun
Chiftele Cajun ar putea fi doar Creolă rețeta pe care o căutați. Acest fel principal are 330 calorii, 26g de proteine, și 20g de grăsime pe porție. Pentru $2.9 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Această rețetă de la BBC Good Food are 24 de fani. Un amestec de unt, roșii de prune, ceapă de primăvară și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 50 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de bun de 80%. Încercați Chiftele De Aperitiv Cajun, Chiftele Cajun în sos de roșii prăjite la foc, și Chiftele de pui Cajun în sos gustos de smântână pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Puneți untul într-o tigaie la foc mic. Se amestecă făina și se gătește, amestecând tot timpul pentru a face un roux. Gatiti pana cand rouxul este de culoare maro alun, asigurati-va ca nu arde. Sfat în legume, usturoi și frunze de dafin, amestecați scurt, apoi turnați roșiile și 1 cutii de apă. Zdrobiți în cubul de stoc, adăugați sosul fierbinte, apoi acoperiți și gătiți timp de 15 minute, amestecând ocazional, în timp ce faceți chiftelele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bouillon CubeBouillon Cube
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite
1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Cotlete De Miel, Cu Oase FranțuzeștiCotlete De Miel, Cu Oase Franțuzești
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
2
Lucrați condimentul și unele condimente în tocatul de curcan. Încercați să nu exagerați sau se va întări. Formați în 20 de chiftele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita
Sezonul GoyaSezonul Goya
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
1/2 Cană De Ananas Proaspăt, Tocat1/2 Cană De Ananas Proaspăt, Tocat
3
Încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă și rumeniți rapid chiftelele în loturi până când sunt frumos colorate pe toate părțile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
4
Amestecați sosul, apoi aruncați chiftelele și gătiți la foc mic timp de 10 minute până când curcanul este gătit. Se împrăștie peste ceapa de primăvară și coriandru și se servește cu niște orez sau piure.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă De PrimăvarăCeapă De Primăvară
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper

Vin recomandat: Albarino, Vin Roz, Sauvignon Blanc

Albarino, vinul ros circulatorși Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru Cajun. Aceste vinuri cu conținut scăzut de tanin, cu alcool mai scăzut, vor completa căldura în mâncărurile picante cajun, în loc să vă facă gura să ardă mai mult. Un vin pe care l-ați putea încerca este amestecul Santiago Ruiz Albarino. Are 4,6 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 23 de dolari.
Santiago Ruiz Albarino Blend
Santiago Ruiz Albarino Blend
Clar și galben strălucitor. Nasul intens și complex prezintă arome de fructe (măr, pere, caise), ierburi (verbena cu lămâie, anason) și note minerale. Corpolent, complexitatea sa fructată revine combinată cu mineralitatea de piatră umedă pe palat înainte de un finisaj lung și clar. Combinația a cinci soiuri native de struguri cu Rias Baixas face din acesta un vin cu un caracter unic distinct.
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții4
Scor De Sănătate17
BucătăriiCajuncreol
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista