Tortoni de cireșe ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 10 porții cu 314 calorii, 4G de proteine, și 19g de grăsime fiecare. Pentru 74 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați fursecuri amaretti măcinate grosier, zahăr, unt și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 6 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 9%. Acest scor este improvizabil. Încercați Cherry Tortoni, Tortoni De Crăciun, și Cupe Tortoni Cu Ciocolată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Dacă utilizați cireșe congelate, dezghețați, rezervați sucuri. Fierbeți cireșele, 1/2 cană de zahăr și lichiorul într - o cratiță grea de 2 până la 3 litri, neacoperită, amestecând ocazional, până când cireșele sunt moi, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cireșe
Lichior
Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
2
Se amestecă amidonul de porumb și apa până se combină, apoi se amestecă în amestecul de cireșe și se fierbe 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amidon De Porumb
Cireșe
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
3
Se transferă într-un castron puțin adânc și se răcește, neacoperit, 1 oră.
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
1
Pulsați 1 cană de migdale într-un robot de bucătărie până la măcinat fin (nu pulsați la o pastă).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Migdale
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De Alimente
2
Se transferă într-un castron și se amestecă firimiturile de napolitane și untul cu o furculiță până se combină bine. Bateți amestecul de firimituri uniform pe partea inferioară și 1 1/2 inci în sus a tigaiei cu formă de arc cu unt, apoi înghețați în timp ce faceți umplutura, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
(55 Napolitane)
Echipamente pe care le vei folosi
Frișcă și Migdale Feliate Prăjite
Bol
1
Bateți albușurile de ou cu restul de 1/3 cană de zahăr, cremă de tartru și un vârf de sare într-un castron metalic mediu așezat peste o cratiță cu apă clocotită folosind un mixer electric portabil la viteză medie-mare până când albușurile țin doar vârfuri moi și termometrul citit instant înregistrează 170 km f, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crema De Tartru
Albușuri De Ou
Zahăr
Apă
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De Mână
Termometru De Bucătărie
Tigaie Cu Sos
Bol
2
Scoateți vasul din cratiță și continuați să bateți albușurile până când țin doar vârfuri rigide, încă aproximativ 2 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
Bol
3
Bateți crema cu Marsala într-un alt bol la viteză medie până când ține doar vârfuri rigide. Îndoiți amaretti măcinate și jumătate de albi ușor, dar bine. Îndoiți albii rămași și turnați în crustă în tigaie, netezind blatul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uri Amaretti
Smântână Groasă, Plus 1/3 Cană Smântână Groasă, Rece
Cremă
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
Tigaie
4
Scurgeți cireșele într-o sită așezată peste un castron și rezervați sucuri. Împrăștiați cireșele uniform deasupra tortoni, apoi rotiți cireșele în tortoni cu vârful unui cuțit ascuțit pentru un efect marmorat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cireșe
Echipamente pe care le vei folosi
Cuțit
Sita
Bol
5
Presărați deasupra tortoni cu restul de 1/2 cană de migdale feliate prăjite și congelați, acoperite slab, până când sunt ferme, cel puțin 4 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Migdale Feliate
6
Lăsați să stea în tigaie la temperatura camerei 10 minute pentru a se înmuia ușor înainte de servire. Îndepărtați cu grijă partea de tigaie, apoi tăiați tortoni în pene și serviți cu sucuri de cireșe.