Cherry Chocolate Pavlova
Dacă aveți în jur 2 ore pentru a petrece în bucătărie, Cherry Chocolate Pavlova ar putea fi un remarcabil fără gluten și lacto ovo vegetarian rețetă pentru a încerca. Pentru 96 cenți pe porție, veți obține un desert care servește 12. O porție conține 266 calorii, 4G de proteine, și 11g de grăsime. 179 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână albușuri de ou, oțet de vin, zahăr glazură și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Cu o lingură scor de 23%, acest fel de mâncare este destul de rău. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Chocolate Cherry Pavlova, Ciocolată Pavlova Cu Cremă De Cafea Cu Ciocolată Cu Lapte, și Chocolate Pavlova Cu Mousse De Ciocolată Mascarpone Și Fresh Be.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 140C / ventilator 120C / gaz
Bateți albușurile doar până când formează vârfuri rigide. Bateți treptat zahărul, câteva linguri la un moment dat, asigurându-vă că bateți foarte bine între fiecare adăugare. Când s-a adăugat tot zahărul, continuați să bateți câteva minute până când amestecul este într-adevăr gros și lucios și arată puțin ca spuma de ras. Se amestecă cu grijă făina de porumb, oțetul, pudra de cacao și ciocolata cu o lingură mare de metal, doar până se încorporează.
Rupeți o foaie de pergament de copt și folosiți-o pentru a acoperi o foaie de copt. Marcați un cerc de 25 cm pe hârtie. Puneți lingura peste amestecul de bezea, învârtindu-se în cerc, construind puțin părțile laterale, gata să păstreze umplutura. Gatiti timp de 1 ora. Se lasă să se răcească.
Când este gata de servit, bateți smântâna dublă și zahărul glazurat împreună într-un castron mare până se formează vârfuri moi. Puneți compotul de cireșe peste bezea, dollop peste cremă, apoi rotiți-vă. Aranjați câteva dintre cireșele proaspete deasupra pentru a termina.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Moscato Dasti, Port
Pavlova funcționează foarte bine cu Cream Sherry, Moscato d ' Asti și Port. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Ai putea încerca NV Solera Cream Sherry. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 17 dolari pe sticlă.
![NV Solera Cream Sherry]()
NV Solera Cream Sherry
Sherry cremă Solera are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un finisaj lung și aromat.