Cheesecake Oreo cu etaj

Cheesecake Oreo cu etaj
O porție conține 805 calorii, 11g de proteine, și 59G de grăsime. Această rețetă servește 10 și costă 2,01 USD pe porție. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 6 ore și 10 minute. Dacă aveți la îndemână zahăr, prăjituri oreo chocolate creme, cremă de brânză philadelphia și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 29%. Acest scor este destul de rău. Încercați Cheesecake cu zmeură și ciocolată albă cu două etaje, Cheesecake cu zmeură și ciocolată albă cu două etaje, și Nu Coace Dublu Strat De Ciocolata Oreo Cheesecake pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 163°.
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
2
Procesați 30 de fursecuri în robotul de bucătărie până la măcinat fin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu FructeRulou Cu Fructe
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
3
Adăugați unt; se amestecă bine. Apăsați pe partea inferioară a tăvii de 13x9 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Resturi ProaspeteResturi Proaspete
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4
Bateți crema de brânză, zahărul și vanilia într-un castron mare cu mixerul până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (115 G) De Rulouri Semilună Refrigerate1 Pachet (115 G) De Rulouri Semilună Refrigerate
Lapte Rece, Pentru ServireLapte Rece, Pentru Servire
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Adăugați smântână; se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
6
Adăugați ouă, câte 1, bătând după fiecare doar până se omogenizează; se toarnă jumătate peste crustă. Se amestecă ciocolata topită în aluatul rămas; se toarnă peste aluat în tigaie. Se toacă prăjiturile rămase; se presară peste aluat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Rulou Cu FructeRulou Cu Fructe
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Cum Ar Fi M&M'sCum Ar Fi M&M's
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
7
Coaceți 45 min. sau până când centrul este aproape setat. Se răcește complet. Refrigerați 4 ore.
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată

Vin recomandat: Cremă Sherry, Madeira, Prosecco

Cream Sherry, Madeira și Prosecco sunt alegerile mele de top pentru cookie-urile Oreo. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Ai putea încerca NV Solera Cream Sherry. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 17 dolari pe sticlă.
NV Solera Cream Sherry
NV Solera Cream Sherry
Sherry cremă Solera are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un finisaj lung și aromat.
DificultateExpert
Gata În6 hrs, 10 m.
Porții10
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista