Dacă aveți aproximativ 45 minute pentru a petrece în bucătărie, Cheesecake cu sos de căpșuni proaspete ar putea fi un remarcabil vegetarian rețetă pentru a încerca. Această rețetă servește 16. O porție conține 258 calorii, 5g de proteine, și 9g de grăsime. Pentru $1.04 pe portie, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de napolitane de vanilie, extract de vanillan, cremă de brânză și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este perfect pentru Ziua Mamei. Este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 16%, care nu este atât de super. Rețete similare includ Cheesecake Cu Căpșuni Proaspete, Puf cremos de căpșuni cu sos proaspăt de căpșuni {un desert fără coacere în borcane!}, și Cheesecake în stil New York cu Topping proaspăt de căpșuni.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Pentru a pregăti cheesecake, așezați 1/2 cană de zahăr, napolitane și sare de bord într-un robot de bucătărie; procesați până când amestecul seamănă cu nisipul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uri Wafer
Zahăr
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De Alimente
3
Așezați 1 albuș de ou într-un castron mic; se amestecă cu un tel până se spumează. Cu procesorul pornit, adăugați 2 linguri de albuș de ou prin jgheabul alimentar, procesând până la amestecare (aruncați albușul rămas). Apăsați ferm amestecul în părțile inferioare și ușor în sus ale unei tigaie cu arc de 8 inci acoperită cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Albușuri De Ou
Echipamente pe care le vei folosi
Ardei Copt și Arpagic Suplimentar
Bateti
Bol
4
Coaceți la 350 timp de 10 minute; se răcește complet pe un suport de sârmă.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De Sârmă
Cuptor
5
Reduceți cuptorul la 30
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
6
Combinați 1 1/2 căni de zahăr, 3 linguri de amidon de porumb și restul de sare într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amidon De Porumb
Zahăr
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
7
Adăugați brânzeturi; bateți cu un mixer la viteză medie-mare până se omogenizează. Reduceți viteza mixerului la minim.
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
8
Adăugați vanilie și 1 linguriță de suc; bate doar până se combină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vanilie
Suc
9
Adăugați ouă, câte 1, bătând după fiecare adăugare doar până la încorporare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ouă
10
Adăugați restul de 2 albușuri; bate doar până se încorporează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De Ou
11
Se toarnă amestecul de brânză în tigaia pregătită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
12
Coaceți la 300 timp de 1 oră și 15 minute sau până când un cerc de 3 inci în centrul cheesecake-ului abia se zgâlțâie când partea laterală a tigaiei este bătută. Opriți cuptorul. Lăsați cheesecake în cuptor cu ușa deschisă timp de 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
Tigaie
13
Scoateți cheesecake din cuptor; rulați un cuțit în jurul marginii exterioare. Se răcește la temperatura camerei pe un suport de sârmă. Acoperiți și răciți cel puțin 8 ore.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De Sârmă
Cuțit
Cuptor
14
Garnisiți tortul cu căpșuni, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căpșuni
15
Pentru a pregăti sosul, combinați căpșunile feliate, 1/2 cană de apă și 2 linguri de zahăr într-o cratiță mică la foc mediu-mare; se aduce la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căpșuni
Sos
Zahăr
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
16
Se ia de pe foc. Se strecoară amestecul printr-o sită într-un bol, apăsând ușor cu o spatulă; aruncați solidele. Întoarceți amestecul în tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
Sita
Bol
Tigaie
17
Combinați 1 lingură de apă și 2 lingurițe de amidon de porumb într-un castron mic, amestecând cu un tel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amidon De Porumb
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
18
Adăugați amestecul de amidon de porumb în tigaie. Se aduce la fierbere; gatiti 1 minut, amestecand continuu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amidon De Porumb
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
19
Transferați amestecul într-un castron; se răcește la temperatura camerei. Se amestecă 2 lingurițe de suc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
20
Dacă faceți acest tort într-o tigaie cu formă de arc de nouă inci, tăiați timpul de coacere cu aproximativ 15 minute. Centrul tortului poate părea mai slab decât se aștepta, dar va deveni mai ferm pe măsură ce se răcește peste noapte.