Cheesecake Cu Ardei Roșu
Cheesecake-ul cu ardei roșu este un vegetarian rețetă cu 6 porții. O porție conține 288 calorii, 9g de proteine, și 17g de grăsime. Pentru $1.12 pe portie, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți gem de caise, cremă de brânză, ou și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore și 20 de minute. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scorul de 24%, acest fel de mâncare nu este atât de grozav. Încercați roșii prăjite și piper roșu dip, Ușor Prăjită Piper Roșu Dip, și Baie De Ardei Roșu Prăjită De 5 Minute pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Înfășurați exteriorul tigaiei cu cheesecake cu 2 straturi de folie grea.
Așezați ricotta, crema de brânză și brânza de capră într-un robot de bucătărie. Puls pentru a se amesteca.
Adăugați zahărul, oul și sarea și pulsați de câteva ori până când se amestecă bine. Se amestecă fâșiile de ardei roșu.
Turnați amestecul de brânză în tigaia cu cheesecake.
Așezați tigaia cu cheesecake într-o tigaie de prăjire.
Turnați suficientă apă fierbinte în tigaia de prăjire pentru a ajunge la jumătatea părților laterale ale tigaiei cu cheesecake.
Coaceți până când cheesecake-ul este auriu la margini și centrul tortului se mișcă ușor când tigaia este agitată ușor, aproximativ 45 de minute (tortul va deveni ferm când este rece.)
Transferați tortul într-un suport de sârmă pentru a se răci timp de 1 oră. La frigider până când cheesecake-ul este rece, cel puțin 3 ore și până la 2 zile.
Pentru a face chipsurile pita, Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Tăiați pitasul în 8 triunghiuri fiecare (ca o plăcintă).
Stropiți pita cu ulei de măsline și presărați sare și piper.
Coaceți până când sunt crocante și aurii, aproximativ 12 până la 15 minute.
Pentru a servi, combinați gemul și apa într-un castron mic și amestecați până când gemul este lichefiat.
Scoateți cheesecake-ul din tigaia cu formă de arc.
Așezați pe o farfurie de servire.
Stropiți amestecul de gem peste vârful cheesecake-ului.
Serviți cu chipsurile de pita alături.