Cheesecake cheie de var cu sos de zmeură
Această rețetă vegetariană servește 16 și costă 56 cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 8g de grăsime, și un total de 226 calorii. Un amestec de unt, ouă, coajă de tei și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 8 ore și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Macadamia Key Lime Pie, 3 1/2 Inch Miniatura Cheie Lime Plăcinte, și Cheesecake Vegan cu var de zmeură cu crustă de nucă de cocos pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 325 F. În castron mediu, se amestecă ingredientele crustei. Apăsați în partea de jos a tăvii cu arc de 9 inci fără grăsime. La frigider.
Într-un castron mare, bateți crema de brânză până se omogenizează. Bateți treptat în zahăr. La viteză mică de mixer electric, bate în ouă 1 la un moment dat, amestecând doar până la omogenizare.
Adăugați ingredientele de umplere rămase; bate până se omogenizează.
Se toarnă în tigaie căptușită cu crustă.
Coaceți 55 până la 65 de minute sau până când este setat. (Pentru a minimiza crăparea, puneți tigaia superficială pe jumătate plină cu apă fierbinte pe raftul inferior al cuptorului în timpul coacerii.) Opriți cuptorul; lăsați cheesecake să stea în cuptor 30 de minute cu ușa deschisă de cel puțin 4 inci.
Scoateți din cuptor; lăsați să stea 10 minute.
Scoateți partea tigaiei; se răcește la temperatura camerei pe raftul de răcire. Acoperiți și refrigerați peste noapte sau până la 2 zile.
Pentru a face sos, scurgeți zmeura, rezervând sirop.
Adăugați apă în sirop pentru a face 3/4 cană. În cratița de 1 litru, amestecați amestecul de sirop și amidonul de porumb.
Adăugați jeleu; gatiti si amestecati la foc mediu pana se ingroasa si se limpezeste. Se amestecă zmeura. Se dă la frigider până la rece.
Serviți cheesecake cu sos. Acoperiți și refrigerați orice cheesecake și sos rămas.