Cheddar alb și hrean răspândit

Cheddar alb și hrean răspândit
Cheddar alb și răspândirea hreanului ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru farfurie. Această rețetă servește 8 și costă 78 de cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primară, prietenoasă cu fodmap și vegetariană are 212 calorii, 9g de proteine, și 19g de grăsime per portie. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți cremă de brânză, hrean, brânză cheddar și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Cu o lingură scor de 25%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare includ Răspândirea Hreanului Cheddar, Cheddar și hrean răspândit, și Răspândirea Hreanului Cheddar Bătut.

Instrucțiuni

1
Bateți crema de brânză într-un castron mare folosind un mixer electric de mână până când este ușor și aerisit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (115 G) De Rulouri Semilună Refrigerate1 Pachet (115 G) De Rulouri Semilună Refrigerate
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Se amestecă brânza Cheddar, hreanul și muștarul în cremă de brânză până se încorporează complet. La frigider până la răcire, cel puțin 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Plus 2 Linguri Cheddar Ras1 Cană Plus 2 Linguri Cheddar Ras
1 Pachet (115 G) De Rulouri Semilună Refrigerate1 Pachet (115 G) De Rulouri Semilună Refrigerate
Măsline De Cocktail Umplute Cu PimientoMăsline De Cocktail Umplute Cu Pimiento
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
DificultateNormal
Gata În40 m.
Porții8
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista