Cheddar Afumat-Ciuperci Umplute

Cheddar Afumat-Ciuperci Umplute
Ciupercile umplute cu Cheddar afumat necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. O porție conține 48 calorii, 3G de proteine, și 3G de grăsime. Această rețetă servește 10. Pentru 37 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână piper, cățel de usturoi, pătrunjel și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este adus la tine de retetele mele. Funcționează bine ca garnitură. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 42%. Acest scor este solid. Încercați Cheddar-Ciuperci Umplute, Cheddar-Ciuperci Umplute, și Faceți ciuperci umplute cu slănină și Cheddar înainte pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 40
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Încălziți o tigaie mică antiaderentă la foc mediu-mare. Acoperiți tigaia cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
3
Adăugați șalotă tocată și usturoi tocat; saut 2 minute sau pana cand se inmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Lamaie PiperDressing Lamaie Piper
Frișcă Suplimentară GroasăFrișcă Suplimentară Groasă
4
Așezați amestecul de șalotă într-un castron mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară GroasăFrișcă Suplimentară Groasă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Scoateți tulpinile din ciuperci; tăiați tulpinile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
6
Adăugați tulpini de ciuperci tocate, pesmet, pătrunjel tocat, sare, piper negru proaspăt măcinat și brânză Cheddar afumată la amestecul de șalotă; aruncați cu o furculiță până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cheddar AfumatCheddar Afumat
2 Până La 3 Linguri Inele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocați De Orice Fel2 Până La 3 Linguri Inele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocați De Orice Fel
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Frișcă Suplimentară GroasăFrișcă Suplimentară Groasă
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
7
Adăugați ulei de măsline și 1 linguriță de apă; se amestecă bine pentru a se combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
8
Puneți aproximativ 1 linguriță de umplutură în fiecare capac de ciuperci. Aranjați ciupercile, umplând cu fața în sus, pe o foaie de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
9
Coaceți la 400 timp de 20 de minute sau până când umplutura începe să se rumenească și brânza se topește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
10
Se servește cald.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții10
Scor De Sănătate8
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista