Chard elvețian cald, brânză și baie de usturoi prăjită

Chard elvețian cald, brânză și baie de usturoi prăjită
Cald, Chard elvețian brânzos și Dip usturoi prăjită ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 27G de grăsime, și un total de 294 calorii. Această rețetă servește 8 și costă 1,28 USD pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 45 de minute. Acesta va fi un hit la dvs Super Bowl eveniment. Un amestec de smântână, ulei de măsline, bietă elvețiană și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 56%. Acest scor este solid. Încercați Fasole Garbanzo Prăjită Și Usturoi Cu Bietă Elvețiană, Fasole garbanzo prăjită și usturoi cu Bietă Elvețiană, și Fasole garbanzo prăjită și usturoi cu Bietă Elvețiană pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 375 F și aranjați un suport în mijloc.Curățați orice piele exterioară liberă de pe capul usturoiului și tăiați sfertul superior pentru a expune cuișoarele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Așezați capul tăiat cu fața în sus pe o bucată de folie suficient de mare pentru a o închide și stropiți 1 lingură de ulei peste usturoi. Aduceți părțile laterale ale foliei împreună și pliați-o strâns pentru a sigila într-un pachet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
3
Așezați pachetul într-un vas de copt de 1 litru (veți folosi același vas mai târziu pentru a coace scufundarea) și prăjiți până când cățelele de usturoi sunt maronii aurii și foarte fragede, aproximativ 45 până la 50 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®Amestec De Zahăr Brun Splenda®
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
4
Scoateți pachetul din vas, deschideți-l cu grijă și lăsați-l deoparte să se răcească. Puneți vasul de copt deoparte.În timp ce usturoiul se prăjește, tocați șalota în zaruri mici și puneți-o într-un castron mediu. Spălați mătgul și îndepărtați tulpinile. Tăiați tulpinile în zaruri medii și așezați-le în vasul cu șalotele; pus deoparte. Stivați frunzele și tocați grosier; pune deoparte. Tăiați fontina pe găurile mari ale unei răzătoare de cutie (ar trebui să aveți aproximativ 1 cană); pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară GroasăFrișcă Suplimentară Groasă
Brânză FontinaBrânză Fontina
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Chard ElvețianChard Elvețian
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®Amestec De Zahăr Brun Splenda®
Cutie RăzătoareCutie Răzătoare
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Așezați nucile de pin pe o foaie de copt și prăjiți-le la cuptor (mutați usturoiul în lateral) până devin aurii, aproximativ 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kg De Creveți Mari U-121 1/2 Kg De Creveți Mari U-12
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
6
Transferați piulițele pe o tăietură pentru a se răci, aproximativ 2 minute. Tăiați fin și transferați-le într-un castron mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
7
Adăugați 1 lingură de ulei și panko și, folosind degetele, amestecați până se combină uniform; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pesmet Panko Sau Făină MatzoPesmet Panko Sau Făină Matzo
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
8
Încălziți restul de 2 linguri de ulei într-o tigaie mare la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
9
Adăugați tulpinile de șalotă și smog, condimentați cu sare și piper și gătiți, amestecând ocazional, până se înmoaie, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Frișcă Suplimentară GroasăFrișcă Suplimentară Groasă
Chard ElvețianChard Elvețian
10
Adăugați frunzele de smog, condimentați cu sare și piper și gătiți, amestecând ocazional, până se ofilesc, aproximativ 4 minute; se ia de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Chard ElvețianChard Elvețian
11
Transferați amestecul de bietă pe o tăietură, tocați mărunt și reveniți în tigaie; pus deoparte.Când usturoiul este suficient de rece pentru a fi manevrat, strângeți cuișoarele prăjite din piele în tigaie cu amestecul de bietă. Folosind o spatulă, zdrobiți căței de usturoi pe partea laterală a tigaiei și amestecați în amestecul de bietă pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Chard ElvețianChard Elvețian
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
12
Adăugați fontina, crema de brânză, smântâna și sarea și piperul măsurate și amestecați până când amestecul este combinat uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
1 Pachet (115 G) De Rulouri Semilună Refrigerate1 Pachet (115 G) De Rulouri Semilună Refrigerate
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
Brânză FontinaBrânză Fontina
13
Se transferă în vasul de copt rezervat și se acoperă cu amestecul de panko–pin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kg De Creveți Mari U-121 1/2 Kg De Creveți Mari U-12
Pesmet Panko Sau Făină MatzoPesmet Panko Sau Făină Matzo
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®Amestec De Zahăr Brun Splenda®
14
Coaceți până se rumenesc deasupra, marginile clocotesc, iar scufundarea se încălzește, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
15
Serviți imediat cu biscuiți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru LegarePentru Legare
DificultateExpert
Gata În1 h, 45 m.
Porții8
Scor De Sănătate17
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista