Ceviche De Ton Proaspăt
Ceviche de ton proaspăt necesită aproximativ 2 ore și 25 de minute de la început până la sfârșit. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și pescatarian are 181 calorii, 25g de proteine, și 7g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4 și costă 73 de cenți pe porție. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Mergeți la magazin și ridicați rădăcină de ghimbir, ton de calitate sashimi, ardei jalapeno și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este adus la tine de Allrecipes. Este o ieftin rețetă pentru fanii mâncării Sud-Americane. Cu o lingură scor de 89%, acest fel de mâncare este excelent. Rețete similare sunt Ceviche De Ton Ahi, Margaritan Ahi Ton Ceviche, și Ceviche De Ton Tropical.
Instrucțiuni
Tăiați tonul în cuburi de 1/2 inch și puneți-l într-un castron. Se amestecă ceapa, ceapa verde, ghimbirul, jalapeno, sucul de lămâie și sosul de soia; se amestecă pentru a se combina. Acoperiți și dați la frigider timp de 2 până la 3 ore. Gustați înainte de servire și adăugați mai mult suc de lămâie sau sos de soia, după cum este necesar.
Vin recomandat: Merlot, Pinot Noir, Vin Roz
Tonul funcționează foarte bine cu vinul Merlot, Pinot Noir și rosul. Deși peștele este adesea asociat cu vinul alb, peștele' meatier', cum ar fi tonul, poate merge absolut cu vinul roșu. De asemenea, un Rosul se va împerechea frumos, mai ales dacă tunanul dvs. este preparat cu ingrediente mai potrivite pentru un vin alb. Colecția Raymond R Merlot cu un rating de 4,1 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 12 dolari pe sticlă.
![Colecția Raymond R Merlot]()
Colecția Raymond R Merlot
Merlot umple gura cu arome netede de cireșe, zmeură și prune, împreună cu indicii de pământ și condimente în finisajul de vanilie prăjită. Corpolent, dar abordabil, cu un echilibru bun de acid și taninuri. Asociați - vă cu orice, de la somon la grătar, filet de porc, pui la grătar și coaste până la curry roșu thailandez sau tagine marocane.