Cereale-Migdale Fragile
Cereale-migdale fragile este un vegetarian desert. Această rețetă servește 14. O porție conține 233 calorii, 5g de proteine, și 13g de grăsime. Pentru 58 cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați migdale, zahăr brun, cereale cu pâine prăjită cu scorțișoară și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Migdale Fragile, Migdale Fragile, și Migdale Fragile pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 149°.linia 1 foaie de cookie mare (17x14 inci) sau 2 tigăi (15x10x1 inci) cu folie; pulverizați folie cu spray de gătit. Într-un castron mare, amestecați ambele cereale, ovăzul și migdalele; pus deoparte.
În cratița de 1 litru, încălziți untul, zahărul brun și siropul la foc mediu, amestecând frecvent, până când untul se topește și amestecul fierbe.
Se toarnă peste amestecul de cereale; se amestecă până se acoperă bine.
Întindeți amestecul uniform pe foaia de biscuiți cu spatulă de cauciuc până la aproximativ 1/2 inch grosime.
Coaceți 35 până la 40 de minute sau până când migdalele se rumenesc. Se răcește complet, aproximativ 15 minute. Rupeți în bucăți cu degetele. A se păstra într-un recipient bine acoperit.