Celebrul Burger Bunyan al lui Heather

Celebrul Burger Bunyan al lui Heather
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete americane, așa că încercați faimosul Burger Bunyan de la Heather. O porție conține 1270 calorii, 64G de proteine, și 97G de grăsime. Această rețetă fără gluten servește 6 și costă $ 4.06 pe portie. Această rețetă este plăcută de 23 de gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați condimente pentru grătar, condimente pentru grătar, ardei chipotle în sos adobo și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. Funcționează bine ca fel principal. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 88%. Acest scor este grozav. Rețete similare includ Celebrul sos de grătar al lui Frank, Burger De Porc Barbeque, și Burger de Bacon cu sos Barbeque și paie de ceapă.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți un grătar în aer liber pentru căldură mare. Când este fierbinte, grătar ușor de ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Lipii Naan, Tăiate în Sferturi8 Lipii Naan, Tăiate în Sferturi
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
2
Amestecați împreună carnea de vită măcinată, 2 linguri de condimente pentru grătar și ardeii chipotle în sos adobo într-un castron; împărțiți amestecul în două jumătăți; formați fiecare jumătate în dreptunghiuri mari, făcând una mai mare și mai subțire decât cealaltă; așezați dreptunghiurile pe foi mari de folie de aluminiu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Conserve De Ardei Iute în AdoboConserve De Ardei Iute în Adobo
Roșii Roma, Fără Semințe și Tăiate Cubulețe MiciRoșii Roma, Fără Semințe și Tăiate Cubulețe Mici
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
1-1/4 Căni De Vin Alb Sau Supă De Pui1-1/4 Căni De Vin Alb Sau Supă De Pui
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
Ardei Picanți, Fără Semințe și Tăiați Cubulețe (recomandat: Peppadew)Ardei Picanți, Fără Semințe și Tăiați Cubulețe (recomandat: Peppadew)
3
Se amestecă împreună crema de brânză și 1 linguriță de condimente pentru grătar; se întinde deasupra dreptunghiului mai mic și mai gros de carne.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (115 G) De Rulouri Semilună Refrigerate1 Pachet (115 G) De Rulouri Semilună Refrigerate
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
4
Topiți untul într-o tigaie la foc mediu-mare. Gatiti ceapa, ardeiul gras, ciupercile si usturoiul in untul fierbinte pana cand ceapa s-a inmuiat; se întinde deasupra amestecului de cremă de brânză; se acoperă cu brânza Cheddar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Plus 2 Linguri Cheddar Ras1 Cană Plus 2 Linguri Cheddar Ras
1 Pachet (115 G) De Rulouri Semilună Refrigerate1 Pachet (115 G) De Rulouri Semilună Refrigerate
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
(65 Fursecuri)(65 Fursecuri)
Ceapă Galbenă, Tăiată Cubulețe Mici, Aproximativ 1/4 CanăCeapă Galbenă, Tăiată Cubulețe Mici, Aproximativ 1/4 Cană
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Salam Tare, Tăiat JulienneSalam Tare, Tăiat Julienne
5
Așezați dreptunghiul mai subțire de carne deasupra bucății mai mici ridicând folia de aluminiu de sub ea și răsturnând-o pe crema de brânză și stratul de legume. Folosiți-vă mâinile pentru a forma un sigiliu în jurul marginilor pâinii, asigurându-vă că amestecul de brânză și legume nu se va scurge în timpul gătitului. Îndoiți marginile foliei de aluminiu sub pâine în sus, astfel încât să formați un castron, pentru a împiedica scurgerea grăsimii pe grătar în timp ce gătiți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (115 G) De Rulouri Semilună Refrigerate1 Pachet (115 G) De Rulouri Semilună Refrigerate
Cartofi Yukon Sau Albi, Tăiați în JumătateCartofi Yukon Sau Albi, Tăiați în Jumătate
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
Ardei Picanți, Fără Semințe și Tăiați Cubulețe (recomandat: Peppadew)Ardei Picanți, Fără Semințe și Tăiați Cubulețe (recomandat: Peppadew)
6
Ungeți partea superioară a pâinii cu sos de grătar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Slănină Dublu Afumată, Tăiată Cubulețe MiciSlănină Dublu Afumată, Tăiată Cubulețe Mici
7
Gatiti pe grătarul preîncălzit până când partea superioară a pâinii este gătită complet, aproximativ 30 de minute. Feliați în șase bucăți uniforme pentru a servi.
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții6
Scor De Sănătate38
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista