Cele mai iubite batoane de ciocolată

Cele mai iubite batoane de ciocolată
Cele mai iubite batoane de ciocolată sunt un aperitiv care servește 24. O porție conține 308 calorii , 6 g de proteine și 17 g de grăsimi . Pentru 44 de cenți per porție , această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Vă este adus de Taste of Home. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână amestec de prăjitură cu ciocolată, ou, smântână jumătate și jumătate și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 de minute . Toate lucrurile luate în considerare, am decis că această rețetă merită un scor de 32% . Acest scor este destul de prost. Rețete similare includ cele mai bune batoane de lămâie din lume , cele mai bune batoane de lămâie și cele mai bune prăjituri cu ciocolată .

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, combinați amestecul de tort și firimiturile de biscuit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Condimente Suplimentare Pentru Fructe De Mare, OpționalCondimente Suplimentare Pentru Fructe De Mare, Opțional
Cafea Preparată, La Temperatura Camerei, împărțităCafea Preparată, La Temperatura Camerei, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Moi Zdrobite De MentăBomboane Moi Zdrobite De Mentă
2
Tăiați în unt de arahide până când amestecul seamănă cu firimituri grosiere. Într-un castron mic, bate oul și smântâna.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Chipsuri De Ciocolată Cu Lapte, Chipsuri De Ciocolată Semidulce, Chipsuri De Unt De Arahide, Chipsuri Albe De Copt și Chipsuri De Caramel Cu UntFiecare Chipsuri De Ciocolată Cu Lapte, Chipsuri De Ciocolată Semidulce, Chipsuri De Unt De Arahide, Chipsuri Albe De Copt și Chipsuri De Caramel Cu Unt
Pește Gumos și Viermi, OpționalPește Gumos și Viermi, Opțional
Sfaturi Pentru Patiserie - # 5 Rotund și # 352 FrunzeSfaturi Pentru Patiserie - # 5 Rotund și # 352 Frunze
Echipamente pe care le vei folosi
Ambalați Căpșuni Congelate Neindulcite, Parțial Dezghețate și FeliateAmbalați Căpșuni Congelate Neindulcite, Parțial Dezghețate și Feliate
Bomboane Moi Zdrobite De MentăBomboane Moi Zdrobite De Mentă
3
Se adaugă la amestecul de pesmet până se umezește. Pune deoparte 3/4 de cană pentru topping. Apăsați amestecul de pesmet rămas într-un 13 inchi uns. x 9-in. tava de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană De Fructe Tartinabile Mure Fără Semințe1 Cană De Fructe Tartinabile Mure Fără Semințe
4
Într-un castron mare, bate crema de brânză până devine pufoasă. Bateți toppingul de înghețată până la omogenizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Topping De înghețatăTopping De înghețată
4 Pachete (10 Uncii Fiecare) Spanac Tocat Congelat, Dezghețat și Bine Scurs4 Pachete (10 Uncii Fiecare) Spanac Tocat Congelat, Dezghețat și Bine Scurs
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Moi Zdrobite De MentăBomboane Moi Zdrobite De Mentă
5
Se întinde peste crustă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Batoane De Bomboane Crocante Cu Unt De Arahide Acoperite Cu CiocolatăBatoane De Bomboane Crocante Cu Unt De Arahide Acoperite Cu Ciocolată
6
Se presară cu fulgi de ciocolată, alune și amestecul de pesmet rezervat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pupici De Ciocolata Cu Lapte Si Topping Suplimentar Batut, OptionalPupici De Ciocolata Cu Lapte Si Topping Suplimentar Batut, Optional
1 Pachet (8 Uncii) De Biscuiți Cu Ceai (cum Ar Fi Biscuiții Marie)1 Pachet (8 Uncii) De Biscuiți Cu Ceai (cum Ar Fi Biscuiții Marie)
7
Coaceți la 350° timp de 25-30 de minute sau până când se fixează. Se răcește pe un grătar. Acoperi; da la frigider minim 4 ore.
Echipamente pe care le vei folosi
Fruct Tartinabil Mur Fără SemințeFruct Tartinabil Mur Fără Semințe
Frunze De Busuioc Proaspăt, Tăiate în JulienneFrunze De Busuioc Proaspăt, Tăiate în Julienne
8
Tăiați în batoane. Pune resturile la frigider.
DificultateGreu
Gata În40 m.
Porții24
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista