Ceapa tradițională cremă a mamei
Ceapa tradițională cremă a mamei ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 5g de proteine, 15g de grăsime, și un total de 217 calorii. Această rețetă vegetariană servește 6 și costă 70 de cenți pe porție. Mergeți la magazin și ridicați ceapă perlată, sare, lapte și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare sunt Ceapă Cremă, Ceapă cremă II, și Ceapă Cremă.
Instrucțiuni
Cojiți ceapa și aruncați-o în apă clocotită. Gatiti pana se inmoaie.
Scurgeți, rezervați lichid. Puneți ceapa deoparte în timp ce faceți sosul.
Topiți untul sau margarina într-o cratiță la foc mediu.
Bateți făina pentru a face o pastă.
Se amestecă împreună apa de gătit și laptele.
Adăugați amestecul de lapte încet în cratiță, amestecând constant și gătiți până se îngroașă.
Adăugați sare și piper după gust.
Adăugați ceapa și transferați-o într-un vas de servire.