Ceapă Prăjită Cu Miere
Ceapa prăjită cu miere este o fără gluten și fără lactate rețetă cu 4 porții. Această garnitură are 137 calorii, 1g de proteine, și 3G de grăsime pe porție. Pentru 73 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Dacă aveți la îndemână sare, apă, miere și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 23%. Rețete similare includ Ceapă Vidaliană Prăjită Cu Miere, Ceapă prăjită cu miere și oțet Balsamic, și Miere Balsamică Prăjită Cipollini Ceapă.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Curățați ceapa și tăiați-o pe jumătate transversal.
Așezați ceapa, tăiați părțile în jos, într-un vas de copt pătrat de 8 inci; stropiți cu apă. Acoperiți cu folie; coaceți la 350 timp de 30 de minute.
Combinați mierea și ingredientele rămase. Întoarceți ceapa; periați jumătate din amestecul de miere peste ceapă.
Coaceți, neacoperit, încă 30 de minute sau până se înmoaie, ungând cu amestecul de miere rămas după 15 minute.