Ceapă Murată

Ceapă Murată
Ceapa murată este o fără gluten și vegan garnitură. O porție conține 6 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru 7 cenți pe porție, această rețetă acoperă 0% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână oțet de mere, zahăr, ceapă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Această rețetă de la Epicurious are 9 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 35 minute. Cu o lingură scor de 7%, acest fel de mâncare este improvabil. Încercați Ceapă Roșie Murată, Cum să: ceapă roșie murată, și Ceapă Roșie Murată pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați feliile de ceapă într-un castron mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Se toarnă oțet și 1/2 cană de apă caldă peste ceapă. Se amestecă zahărul și se condimentează cu sare; se lasă să stea până se murează ușor, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OțetOțet
CeapăCeapă
ZahărZahăr
ApăApă
SareSare
3
Scurgere. Faceți înainte: se poate face cu 2 zile înainte.
4
Lasă să se răcească ușor. Acoperiți și refrigerați.

Echipamente

DificultateNormal
Gata În35 m.
Porții4
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista