Ceapă Cremă De Muștar Gratinată
Ceapa cremă de muștar gratinată ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 8 porții cu 128 calorii, 5g de proteine, și 6g de grăsime fiecare. Pentru $1.54 pe portie, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână ceapă perlată, muștar dijon, nucșoară și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare sunt Ceapă cremă II, Ceapă Cremă, și Ceapă Cremă.
Instrucțiuni
Gatiti ceapa intr-o oala mare si grea cu apa sarata clocotita (2 lingurite sare pentru 4 litri de apa) pana se inmoaie, 25 pana la 30 de minute. Rezervați 1 cană de apă de gătit, apoi scurgeți (oală de rezervă). Se răcește ceapa pentru a se încălzi, apoi coaja.
Topiți untul în oală uscată la foc mediu.
Adăugați făină și gătiți, amestecând, 2 minute.
Bateți în apă de gătit rezervată, lapte și Sherry și gătiți, amestecând frecvent, până când amestecul este îngroșat, aproximativ 8 minute.
Bateți muștar, nucșoară și 1/2 linguriță fiecare de sare și piper.
Adăugați ceapa la sos și fierbeți 5 minute.
Transferați ceapa cremă în vasul de copt și presărați uniform cu brânză. Se fierbe la 4 până la 5 inci de la căldură până când vârful este maro auriu și clocotește, aproximativ 3 minute.
Ceapa cremă, fără brânză, poate fi făcută (dar nu gratinată) cu 1 zi înainte. Se răcește, neacoperit, până se răcește, apoi acoperit. Se aduce la temperatura camerei, apoi se reîncălzește într-un cuptor de 400 km f cu aproximativ 20 de minute înainte de a stropi cu brânză și a fierbe.