Cea Mai Simplă Tocană De Vită
Nevoie de o curs principal fără lactate? Cea mai simplă tocană de vită ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă servește 6 și costă 2,93 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 38g de proteine, 29G de grăsime, și un total de 515 calorii. Mergeți la magazin și ridicați oțet de vin, făină, ulei vegetal și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma uleiul vegetal, puteți urma acest fel principal cu Tort De Cafea Cu Afine # SundaySupper ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 6 ore și 15 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 62%. Încercați Cea Mai Simplă Tocană Coreeană De Vită, Cea mai simplă tocană de pui și praz, și Cea Mai Simplă Tocană De Miel Cu Scorțișoară pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați carnea într-un castron mare; condimentează peste tot cu sare și piper și acoperă în făină. Cald 2 Linguri. ulei într-o tigaie la foc mediu-mare. Se prăjește jumătate de carne până se rumenesc peste tot, aproximativ 4 minute; puneți cuburi într-un aragaz lent. Cald rămas 1 lingură. ulei în tigaie, prăjiți carnea rămasă și puneți-o în aragaz lent.
Adăugați ceapa și morcovii în tigaie și gătiți, amestecând des, timp de 2 minute.
Adăugați usturoiul; gatiti 1 minut mai mult.
Adăugați amestecul de ceapă la aragazul lent.
Se toarnă oțet și vin în tigaie, se aduce la fierbere și apoi se adaugă amestecul la aragaz lent. Condimentează amestecul cu sare, piper și cimbru; adăugați frunza de dafin. Acoperiți și gătiți la foc mic până când carnea este fragedă, 5 până la 6 ore.
Scoateți frunza de dafin și serviți fierbinte.