Cel mai bun Blueberry Buckle este un vegetarian rețetă cu 8 porții. Pentru 51 cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acest desert are 163 calorii, 2G de proteine, și 7g de grăsime pe porție. Această rețetă de la Allrecipes are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Un amestec de praf de copt, lapte, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Cataramă De Afine, Cataramă De Afine, și Cataramă De Afine.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Unt și făină o tigaie cu formă de arc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Făină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Ardei Copt și Arpagic Suplimentar
Cuptor
2
Cerneti 2 cani faina, praful de copt si sarea intr-un bol.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De Copt
Făină Pentru Toate Scopurile
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
Bateți 1/4 cană de unt, 3/4 cană de zahăr și oul cu un mixer electric într-un castron mare până se omogenizează. Adăugați treptat lapte și bateți până devine pufos; amestecați amestecul de făină, făcând un aluat rigid. Îndoiți ușor afinele și întindeți aluatul în tigaia pregătită cu formă de arc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Afine
Unt
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Făină Pentru Toate Scopurile
Zahăr
Lapte
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De Mână
Ardei Copt și Arpagic Suplimentar
Bol
4
Se amestecă 1/2 cană zahăr, 1/3 cană făină, scorțișoară și 1/4 cană unt într-un castron până se omogenizează și se sfărâmă în textură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Scorțișoară
Unt
Făină Pentru Toate Scopurile
Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
5
Presărați deasupra aluatului, apoi apăsați ușor topping-ul în aluat folosind vârful degetelor.
6
Coaceți în cuptorul preîncălzit până devine auriu și o scobitoare introdusă în mijloc iese cu firimituri umede, aproximativ 40 de minute.