Caviarul de vinete ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de garnitură. Această rețetă face 3 porții cu 240 calorii, 3G de proteine, și 19g de grăsime fiecare. Pentru $1.29 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână sos fierbinte, vinete, ardei gras și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este adus la tine de retetele mele. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și întreg 30 dieta. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 40%, ceea ce e bine. Rețete similare sunt Caviar De Vinete, Caviar de vinete, și Caviar De Vinete.
Instrucțiuni
1
Sotati primele 3 ingrediente in ulei incins intr-o tigaie mare la foc mediu-mare 5 minute; adăugați vinete și sotati 10 minute sau până se înmoaie. Se amestecă roșiile și ingredientele rămase. Gatiti, amestecand ocazional, 5 minute sau pana cand lichidul este absorbit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De Orez
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
2
Se servește cald sau se răcește până la 1 săptămână.
3
Se servește cu biscuiți sau triunghiuri de pâine pita prăjită.