Caviar De Vinete

Caviar De Vinete
Caviarul de vinete ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de garnitură. Această rețetă face 3 porții cu 240 calorii, 3G de proteine, și 19g de grăsime fiecare. Pentru $1.29 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână sos fierbinte, vinete, ardei gras și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este adus la tine de retetele mele. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și întreg 30 dieta. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 40%, ceea ce e bine. Rețete similare sunt Caviar De Vinete, Caviar de vinete, și Caviar De Vinete.

Instrucțiuni

1
Sotati primele 3 ingrediente in ulei incins intr-o tigaie mare la foc mediu-mare 5 minute; adăugați vinete și sotati 10 minute sau până se înmoaie. Se amestecă roșiile și ingredientele rămase. Gatiti, amestecand ocazional, 5 minute sau pana cand lichidul este absorbit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2
Se servește cald sau se răcește până la 1 săptămână.
3
Se servește cu biscuiți sau triunghiuri de pâine pita prăjită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană Margarină Redusă în Grăsimi, Topită1/4 Cană Margarină Redusă în Grăsimi, Topită
Pentru LegarePentru Legare
4
Pregătire: 20 min., Gatiti: 20 min.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții3
Scor De Sănătate8
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista