Cavatelli proaspeți cu ouă și slănină

Cavatelli proaspeți cu ouă și slănină
Cavatelli proaspete cu ouă și slănină ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 43G de proteine, 43G de grăsime, și un total de 1084 calorii. Această rețetă servește 6. Pentru $3.12 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 8 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână unt, tigaie saut, slănină și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma pastele, puteți urma acest fel principal cu Paste De Desert Cu Ciocolată ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este solid. Încercați Cavatelli cu chiftele și spanac în sos proaspăt de roșii, Ricotta Cavatelli cu slănină și dovlecei, și Bacon De Ciocolată-Migdale-Înghețată De Bacon Și Ouă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Umpleți o oală mare cu apă sărată (cel puțin 6 litri de apă cu 1 lingură de sare) și încălziți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
2
Se toarnă uleiul de măsline în tigaie și se pune la foc mediu-mare. Puneți untul, lăsați-l să se topească, apoi împrăștiați în bucățile de slănină. Gatiti slanina, amestecand si aruncand bucatile, timp de aproximativ 5 minute, pana cand sunt crocante si caramelizate. (Dacă slănina a făcut multă grăsime, puteți turna jumătate din grăsimea din tigaie.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bucăți Reale De SlăninăBucăți Reale De Slănină
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
280 G Carne De Curcan Gătită, Tăiată Subțire, Mărunțită280 G Carne De Curcan Gătită, Tăiată Subțire, Mărunțită
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
3
Bateți ouăle și 1/4 linguriță de sare într-un castron până se omogenizează bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
4
Când apa este la fierbere, aruncați cavatelli, amestecați și readuceți apa la fierbere. Gatiti cavatelli 4 pana la 5 minute, pana al dente, ridicati-le din oala, scurgeti-le scurt si varsati-le in tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CavatelliCavatelli
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
5
La foc mediu, aruncați cavatelli cu bucățile de slănină, acoperind trecutul cu ulei, unt și grăsime de slănină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bucăți Reale De SlăninăBucăți Reale De Slănină
1/2 Lingurita Cimbru Proaspat Tocat Sau Cimbru Uscat1/2 Lingurita Cimbru Proaspat Tocat Sau Cimbru Uscat
CavatelliCavatelli
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Subţire-Subţire-
6
Se toarnă ouăle bătute peste toate pastele, amestecându-le și rostogolindu-le împreună; continuați să răzuiți oul coagulant din părțile laterale și de jos ale tigaiei și încorporați-l cu ouăle umede. Gatiti un minut sau doua, doar pana cand tot oul este usor fiert si curat si amestecat uniform in cavatelli.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
7
Opriți focul, împrăștiați fontina mărunțită peste ouă și paste și aruncați bine pentru a amesteca brânza pe măsură ce se topește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
16 Felii De Brânză Fontina16 Felii De Brânză Fontina
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
8
Serviți imediat.
9
De la Lidia bucătari din inima Italiei: o sărbătoare de 175 de rețete regionale de Lidia Matticchio Bastianich și Tanya Bastianich Manuali. Publicat de Knopf. Copyright 2009 de Lidia Matticchio Bastianich și Tanya Bastianich Manuali.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate13
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista