Catfish Izabela

Catfish Izabela
Catfish Izabela este un fără gluten, fără lactate, FODMAP prietenos și pescatarian rețetă cu 4 porții. Pentru $ 2.69 pe portie, această rețetă acoperă 18% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 28G de proteine, 5g de grăsime, și un total de 234 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Doar câțiva oameni i-au plăcut cu adevărat acest fel principal. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 5 minute. Mergeți la magazin și ridicați fileuri de somn, condimente creole, ketchup și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a folosi marmelada de portocale, puteți urma acest fel principal cu Cookie-uri de marmeladă de portocale cu glazură de coajă de portocală ca desert. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun spoonacular de 80%. Încercați Sos Izabela, Sos Izabela, și Piersici La Gratar Izabela pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se amestecă împreună primele 4 ingrediente și se lasă deoparte.
2
Presărați condimentul creol uniform peste somn.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Condimente CreoleCondimente Creole
SomnSomn
3
Puneți peștele într-o tigaie de prăjire căptușită cu folie de aluminiu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PeștePește
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
4
Coaceți la 425 timp de 20 de minute sau până când fulgii de pește cu o furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PeștePește
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
5
Se servește cu amestec de marmeladă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MarmeladăMarmeladă

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru Catfish. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care merg cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Ouxlner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb delicat aromat. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, poate chiar să se ocupe de un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Esperto Pinot Grigio cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 10 dolari pe sticlă.
Esperto Pinot Grigio
Esperto Pinot Grigio
Culoare strălucitoare de paie cu reflexe de aur. Crisp și curat, cu nas delicat de floare de portocal și trandafir sălbatic cu caise, piersic alb și coajă de portocală. Crisp, uscat și bine structurat cu măr auriu și citrice.Minunat versatil. Excelent ca aperitiv și complementul perfect pentru aperitive ușoare, salate, pui la grătar și fructe de mare proaspete. Bucurați-vă bine răcit.
DificultateUșor
Gata În5 m.
Porții4
Scor De Sănătate35
Revista