Cat Cora ' s Red Snapper cu Pepitas, capere, roșii Cherry și

Cat Cora ' s Red Snapper cu Pepitas, capere, roșii Cherry și ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten, primară, prietenoasă cu fodmap și pescatariană servește 1 și costă $16.76 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 148g de proteine, 70g de grăsime, și un total de 1468 calorii. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 13 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați roșii cherry, piper, file de snapper și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 85%. Acest scor este grozav. Încercați Halibut Cu Pepitas, Capere Și Roșii, File De Snapper Roșu În Pachete Cu Roșii, Măsline Și Capere, și Paste cu papion cu roșii Cherry, capere și busuioc pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o tigaie mică și uscată la foc mediu-mic, prăjiți ușor pepitele (semințele de dovleac). Nu le permiteți să se rumenească. De îndată ce începeți să le mirosiți, scoateți-le de pe foc. Preîncălziți cuptorul la 400 F.
Presărați snapper roșu cu 1 linguriță sare și piper.
Încălziți uleiul într-o tigaie mare și așezați fileurile cu pielea în sus în uleiul fierbinte și căutați până devine colorat. Întoarceți fileurile și adăugați suc de lămâie, vin și unt în tigaie.
Adăugați capere și roșii și fierbeți până când roșiile eliberează câteva sucuri (timp de aproximativ 1 minut).
Puneți tigaia în cuptor până când peștele este terminat și gătit (aproximativ 7-10 minute). Ungeți peștele cu câteva sucuri și transferați-l în farfurii de servire.
Adăugați 1/4 cană de busuioc, pepitas și sare în tigaie și amestecați până când busuiocul este ofilit. Puneți amestecul peste pește și garnisiți cu busuioc.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru pești. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris cu un rating de 4,6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 12 dolari pe sticlă.
![Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris]()
Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris
Încadrat de o aciditate ușoară de lămâie și mineralitate vibrantă, thispinot gris a fost realizat în stilul tradițional uscat din nord Italy.It este surprinzător de corpolent,cu arome concentrate de piersici, ghimbir și fructe tropicale, cu un indiciu de caracter de rășină de pin. Un vin grozav pe cont propriu, Tangent Pinot Gris se asortează bine cu o gamă largă de alimente, inclusiv fructe de mare, paste cu sosuri ușoare, chiarcârnați la grătar.