Murături de castraveți Tangy (Ah-Jaht) este un fără gluten și vegan garnitură. Această rețetă servește 2 și costă 1,14 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 235 calorii. Un amestec de oțet distilat, șalotă, sare kosher și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 24 de ore și 35 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor este destul de rău. Încercați Sweet' N ' Tangy Congelator Murături, Murături Prăjite Și Sos Picant, și Pâine crocantă, dulce și acidulată și murături cu unt pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Combinați zahărul, oțetul, apa și sarea într-o cratiță mică și puneți-le la foc mediu, amestecând ocazional până când zahărul și sarea s-au dizolvat, aproximativ 3 până la 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet
Zahăr
Apă
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
2
Se ia de pe foc și se lasă deoparte să se răcească la temperatura camerei.Între timp, așezați jumătate din castraveți într-un borcan de sticlă de 1 litru. Se acoperă cu jumătate din șalotă și jumătate din ardei iute. Repetați cu restul de castraveți, șalotă și ardei iute.Când saramura s-a răcit, turnați-o în borcan și sigilați cu un capac etanș. Agitați sau rotiți borcanul pentru a distribui uniform saramura. Dați-l la frigider timp de 24 de ore înainte de servire, agitând sau rotind borcanul ocazional în timp ce amestecul este sărat. Murăturile pot fi păstrate la frigider până la 1 săptămână.