Castraveți, ghimbir și sangria de Sake
Nevoie de o băutură fără gluten, prietenoasă cu fodmap și vegană? Castravetele, ghimbirul și sangria de Sake ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. Această rețetă face 8 porții cu 201 calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime fiecare. Pentru $1.66 pe portie, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. Un amestec de ghimbir cristalizat, sake, apă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 9%. Acest scor este improvizabil. Încercați Sangria de Sake de vară: un cocktail ușor și răcoritor de sake, Castravete Sake-Tini, și Castravete, Lychee Sake pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați castravetele transversal în trei bucăți egale. Curățați și tocați 2 bucăți, apoi puneți-le într-un blender. Cojiți 4 benzi pe lungime din bucata rămasă, lăsând dungi de verde, apoi înjumătățiți bucata pe lungime și miez. Tăiați subțire transversal.
Adăugați apă, zahăr, ghimbir proaspăt și suc de lămâie în blender și pur și simplu până se omogenizează.
Se toarnă printr-o sită cu ochiuri medii într-un ulcior, apoi se amestecă sake, ghimbir cristalizat dacă se folosește și felii de castraveți. Se răcește, acoperit, până când este gata de servit, până la 2 ore.