Cassoulet de rață și cârnați

Cassoulet de rață și cârnați
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Cassoulet de rață și cârnați. O porție conține 590 calorii, 55g de proteine, și 18g de grăsime. Pentru $2.73 pe portie, această rețetă acoperă 37% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați crenguță de cimbru, fasole cannellini, umăr de porc și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma uleiul de canolan, puteți urma acest fel principal cu Cifre De Afaceri De Cireșe-Caise ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Cassoulet de fasole albă, cârnați și rață, Cârnați de rață și Cassoulet de fasole albă, și Cassoulet cu confit de rață.

Instrucțiuni

1
Sortează și spală fasolea; așezați într-un castron mare. Acoperiți cu apă la 2 inci deasupra fasolei; acoperiți și lăsați să stea 8 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FasoleFasole
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Scurgeți fasolea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FasoleFasole
3
Presărați carnea de porc cu 1/4 linguriță sare și 1/4 linguriță piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PiperPiper
Carne De PorcCarne De Porc
SareSare
4
Încălziți uleiul într-un cuptor olandez mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor OlandezCuptor Olandez
5
Adăugați carne de porc în tigaie; gatiti 6 minute sau pana se rumeneste, intorcand ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Scoateți carnea de porc din tigaie; reduceți focul la mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
7
Adăugați ceapa și morcovul în tigaie; gatiti 8 minute sau pana se rumenesc usor, amestecand ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MorcovMorcov
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
8
Adăugați usturoiul și roșiile; gatiti 2 minute, amestecand ocazional. Legați sfoară în jurul pătrunjelului, țelinei, cimbrului și frunzei de dafin pentru a vă asigura.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De DafinFrunze De Dafin
TomateTomate
PătrunjelPătrunjel
țelinățelină
UsturoiUsturoi
CimbruCimbru
Echipamente pe care le vei folosi
Sfoară De BucătărieSfoară De Bucătărie
9
Adăugați carne de porc, fasole, 4 căni de bulion, 2 căni de apă și pachet de plante pentru a tigaie. Aduceți la foc mic; gatiti, acoperit, timp de 2 ore sau pana cand fasolea este frageda. Se amestecă restul de 1/4 linguriță sare și 1/4 linguriță piper negru. Se răcește amestecul de fasole la temperatura camerei; acoperiți și răciți peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper NegruPiper Negru
FasoleFasole
BulionBulion
ApăApă
Carne De PorcCarne De Porc
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
10
Preîncălziți cuptorul la 40
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
11
Aranjați picioarele confitate de rață într-un vas de copt de 13 x 9 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rață întreagăRață întreagă
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
12
Coaceți la 400 timp de 15 minute sau până când se încălzește bine.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
13
Îndepărtați pielea și carnea din oase; tăiați carnea în bucăți mari. Aruncați pielea și oasele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CarneCarne
14
Reduceți temperatura cuptorului la 32
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
15
Aduceți amestecul de fasole la foc mic la foc mediu-mic; se amestecă rața. Aduceți restul de 4 căni de bulion la foc mic într-o cratiță medie; se toarnă uniform peste amestecul de fasole.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BulionBulion
Rață întreagăRață întreagă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
16
Coaceți la 325 timp de 2 ore. Reduceți cuptorul la temperatură la 27
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
17
Încălziți o tigaie mare la foc mediu-mare. Acoperiți tigaia cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
18
Adăugați cârnați în tigaie; gatiti 6 minute sau pana se rumeneste, intorcand ocazional. Se răcește ușor; se taie în bucăți de 1 inch. Se amestecă amestecul de fasole; adăugați bucăți de cârnați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CârnațiCârnați
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
19
Puneți pâinea într-un robot de bucătărie; pulsează de 10 ori sau până când firimiturile grosiere măsoară 1/2 cană.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PâinePâine
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
20
Presărați pesmetul uniform peste cassoulet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PesmetPesmet
21
Coaceți la 275 timp de 1 1/2 ore.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
22
Lăsați să stea 20 de minute înainte de servire.
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții10
Scor De Sănătate43
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista