Nevoie de un curs principal fără gluten? Caserola de sparanghel a lui Amy ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. Pentru $1.85 pe portie, această rețetă acoperă 14% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 16g de proteine, 18g de grăsime, și un total de 264 calorii. Această rețetă servește 10. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 9 ar spune că a lovit locul. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Dacă aveți sparanghel, supă de ciuperci aurii condensate, brânză provolone și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Cu o lingură scor de 62%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare includ Sparanghel și caserolă de șuncă, Caserola de șuncă și sparanghel, și Caserola De Sparanghel.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu Ciocolată
2
Așezați sparanghelul în vasul de copt; acoperiți cu brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®
3
Întindeți supa de ciuperci peste brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
4
Coaceți, acoperite, până la cald și bule, aproximativ 35 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu Ciocolată
5
Scoateți din cuptor; scoateți capacul și presărați cu ceapă. Reveniți la cuptor și coaceți, neacoperite, până când ceapa se rumeneste ușor, aproximativ 10 minute.