Caserola De Orez Cu Dovlecei Cu Brânză
Caserola de orez cu dovlecei cu brânză necesită în jur 1 oră și 5 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 12 și costă 1,03 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 12g de proteine, 19g de grăsime, și un total de 287 calorii. Această rețetă de la Taste Of Home are 1 fani. Dacă aveți la îndemână brânză monterey jack, ceapă, orez și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este perfect pentru Toamna. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și lacto ovo vegetarian dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 36%, ceea ce nu este atât de minunat. Caserola De Dovlecei Cu Brânză, Caserola De Dovlecei Cu Brânză, și Caserola De Dovlecei Cu Brânză sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Gatiti orezul conform instructiunilor pachetului. Într-o cratiță mare, gătiți dovleceii în 1/2 in. de apă. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți timp de 3-5 minute sau până când dovlecelul este crocant-fraged; se scurge și se lasă deoparte.
Așezați orezul într-un 3-qt superficial uns. vas de copt.
Strat cu ardei iute și 1-1 / 2 căni de brânză. Într-un castron mare, combinați smântâna, ardeiul verde, ceapa, pătrunjelul, sarea și oregano.
Strat cu dovlecei și roșii.
Se presară cu brânza rămasă.
Se acoperă și se coace la 350 de minute timp de 30 de minute. Descoperi; coaceți 5-10 minute mai mult sau până când se încălzește și brânza se topește.