Caserola De Legume Stratificată Italiană

Caserola De Legume Stratificată Italiană
Caserola de legume stratificată italiană ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă fără gluten și vegană servește 6 și costă $1.49 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 11g de proteine, 1g de grăsime, și un total de 193 calorii. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână drojdie nutrițională, zahăr, piper măcinat și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Acesta este adus la tine de blog.fatfreevegan.com. toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 91%. Acest scor este extraordinar. Încercați Caserola Italiană Stratificată, Caserola Italiană Stratificată, și Caserola Cu Cartofi Și Legume De Vară pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Tăiați în felii de 1/4 inch. Pre-gătiți feliile până când sunt parțial deshidratate: la cuptorul cu microunde, acoperiți fundul cuptorului cu microunde cu două straturi de prosoape de hârtie.
Echipamente pe care le vei folosi
Supă De Pui Pudră Goya®Supă De Pui Pudră Goya®
Oregano Uscat, 1/3 PalmăOregano Uscat, 1/3 Palmă
2
Așezați feliile de vinete într-un singur strat și gătiți la putere mare timp de 8-10 minute, până când dimensiunea este redusă și începe să se strice. Repetați cu vinetele rămase. Pentru a găti în prealabil la cuptor, așezați-l pe un covor de copt din silicon sau pe o foaie de copt acoperită cu pergament.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
3
Coaceți la 450 F până când feliile sunt zbârcite, dar nu maro sau crocante.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
4
Scoateți imediat din prosoape de hârtie sau foaie de copt și așezați pe o farfurie. În timp ce vinetele se gătesc, pregătiți sosul, dacă îl faceți de la zero. Sautați ceapa într-o tigaie antiaderentă până se înmoaie; adăugați usturoiul și gătiți încă un minut. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Supă De Pui Pudră Goya®Supă De Pui Pudră Goya®
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
5
Scoateți 1/2 cană de roșii tăiate cubulețe și dați deoparte. Puneți roșiile rămase și ingredientele sosului în blender și amestecați până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
6
Adăugați roșiile și ceapa rezervate în blender și amestecați pentru a combina (nu amestecați). Pregătiți umplutura plasând toate ingredientele într-un robot de bucătărie și procesând până la omogenizare. Preîncălziți cuptorul la 42
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
7
Pulverizați o caserolă dreptunghiulară de dimensiuni medii (eu am folosit 11 de 7 inci) cu ulei de canola sau spray antiaderent. Puneți un strat subțire de sos în fundul vasului–abia suficient pentru a acoperi fundul. Aranjați 1/3 din feliile de vinete peste sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii (1/4 Inch) Groase De Brânză Elvețiană8 Felii (1/4 Inch) Groase De Brânză Elvețiană
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Echipamente pe care le vei folosi
(recomandat: Velveeta)(recomandat: Velveeta)
8
Întindeți 1/2 din umplutura de fasole peste vinete și puneți jumătate din dovlecei sau alte legume peste umplutură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
Pâine Cu Nuci și StafidePâine Cu Nuci și Stafide
9
Stropiți ușor cu sos. Repetați vinetele, umplutura, dovleceii și sosul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
10
Așezați stratul final de vinete deasupra și turnați sosul rămas uniform peste el, întinzându-l pentru a acoperi complet vinetele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
11
Coaceți descoperit timp de aproximativ 30 de minute. Verificați pentru a vă asigura că dovlecelul este gătit și sosul s-a îngroșat; dacă nu, adăugați mai mult timp.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
12
Scoateți când ați terminat și lăsați să stea câteva minute înainte de servire.
13
Se presară pătrunjel tocat ca garnitură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate96
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista