Caserola de grâu cu fasole albă și rozmarin ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 8 și costă 1,35 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 12g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 297 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați piper, sare de mare, rozmarin și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma apa, puteți urma acest fel principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. Este perfect pentru Toamna. Această rețetă este tipică bucătăriei sudice. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 31%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Fasole albă Cajun și Kale peste grâu cremos, Fasole Albă De Rozmarin, și Ton de rozmarin cu fasole albă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Puneți pâinea într-un robot de bucătărie; pulsează de 10 ori sau până când firimiturile grosiere măsoară 1 cană.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
2
Combinați pesmetul, brânza și pătrunjelul într-un castron mic; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
1/4 Cană De Grăsime De Porc
Tăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
3
Combinați 3 căni de apă clocotită și roșii uscate la soare într-un castron; lăsați să stea 10 minute sau până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan
1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
4
Scurgeți roșiile peste un castron, rezervând 1 cană de lichid.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
5
Încălziți uleiul într-o tigaie antiaderentă la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
6
Adăugați ceapa, rozmarinul, ardeiul roșu zdrobit și usturoiul; se sotează 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
7
Adăugați roșii și rezervat 1 cană lichid. Aduceți la fierbere; gatiti 7 minute sau pana cand cea mai mare parte a lichidului se evapora.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
8
Adăugați 1/2 linguriță sare, piper negru și fasole.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
9
Preîncălziți cuptorul la 40
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
10
Combinați 4 căni de apă clocotită, 1 linguriță de sare, grâu și unt într-o cratiță mare. Gatiti 8 minute la foc mediu, amestecand continuu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
2 Uncii Cheddar Mărunțit
1 Cană De Orz Alb Perlat
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb Perlat
11
Se toarnă amestecul de grâu într-un vas de copt de 11 x 7 inci acoperit cu spray de gătit. Se amestecă uniform amestecul de roșii peste grâu; se acoperă cu amestec de pesmet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii, Tăiate în Opt Felii
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
2 Uncii Cheddar Mărunțit
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
12
Coaceți la 400 timp de 20 de minute sau până devin aurii.
Sudul în meniu? Încercați să împerecheați cu Riesling, vin spumant și Zinfandel. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Brundlmayer Steinmassl Riesling cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 39 de dolari pe sticlă.