Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați caserola Connoisseur. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 19g de grăsime, și un total de 275 calorii. Această rețetă servește 8 și costă 1,15 USD pe porție. 33 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână fasole, ceapă, țelină și alte câteva ingrediente, o puteți face. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. Este adus la tine de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 46%. Rețete similare includ Caserola cunoscătorului, Caserola de cârnați-orez, amestec de supă de ceapă uscată și multe altele alcătuiesc o caserolă economică și gustoasă, și Kale caserola {o actualizare pe clasic Ziua Recunostintei fasole verde caserola}.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Într-un castron mediu, amestecați porumb alb, fasole verde, țelină, ceapă, ardei pimento, smântână, brânză Colby, cremă de supă de țelină, sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crema De Supa De Telina
Brânză Colby
Fasole Verde
Smântână
Porumb Alb
Ardei
Pimiento Felii Subțiri Sau Ardei Roșu Prăjit
țelină
Piper
Ceapă
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
Transferați într-o caserolă de 1 1/2 litru.
Echipamente pe care le vei folosi
Caserola Fel De Mâncare
4
Topiți untul într-o cratiță mică la foc mediu și amestecați migdalele tăiate și biscuiții zdrobiți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Migdale Sfărâmate
Pentru Legare
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
5
Se presară peste caserolă.
6
Coaceți timp de 45 de minute în cuptorul preîncălzit sau până când se rumenesc și se rumenesc ușor.