Caserola Cu Vârtej De Cartofi-Spanac

Caserola Cu Vârtej De Cartofi-Spanac
Caserola cu vârtej de cartofi-spanac ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă fără gluten servește 6 și costă $1.09 pe portie. O porție conține 213 calorii, 6g de proteine, și 16g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați ciorba cremoasă de ciuperci clasice de legume, spanac, ceapă prăjită originală și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 64%, care este solid. Rețete similare includ Caserola Cu Vârtej De Cartofi-Spanac, Caserola de cartofi și spanac, și Caserola de cartofi cu spanac și ierburi.

Instrucțiuni

1
Se încălzește cuptorul la 350 F.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
2
Încălziți apa fierbinte, 1/2 cană de supă și margarina la fierbere rapidă într-o cratiță de 2 litri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
¼ Cană Grămadă De Făină¼ Cană Grămadă De Făină
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
1 Cană De Fasole Uscată Great Northern1 Cană De Fasole Uscată Great Northern
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
3
Se ia de pe foc. Se amestecă în 1 pungă cartofi și condimente și smântână doar până la umezire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
Ceapă Galbenă, Curățată, Dată Pe RăzătoareCeapă Galbenă, Curățată, Dată Pe Răzătoare
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
4
Lăsați să stea aproximativ 1 minut sau până când lichidul este absorbit. Bateți cu furculița până se omogenizează.
5
Se amestecă împreună spanacul, supa rămasă și jumătate din ceapă. Alternativ lingura îngrămădire amestec linguri de cartofi și amestec de spanac în unsoare 1 1/2-quart caserola. Rulați cuțitul de masă prin spanac și cartofi pentru a se învârti ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
1 Cană De Fasole Uscată Great Northern1 Cană De Fasole Uscată Great Northern
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
6
Coaceți descoperit 20 până la 25 de minute sau până când este fierbinte și Bulbuc. Se acoperă cu ceapa rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
7
Coaceți aproximativ 5 minute mai mult sau până când ceapa se rumeneste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate21
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista