Caserolă Ușoară De Pâine Prăjită Franceză
Caserola ușoară de pâine prăjită ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. Pentru 77 cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. O porție conține 256 calorii, 7g de proteine, și 9g de grăsime. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Dacă aveți la îndemână pâine, lapte, sirop de porumb și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor nu este atât de minunat. Rețete similare includ Caserolă Ușoară De Pâine Prăjită Franceză, Caserolă Ușoară De Pâine Prăjită Franceză, și Caserola De Pâine Prăjită Franceză.
Instrucțiuni
Combinați primele 3 ingrediente într-o cratiță mică și grea la foc mediu. Gatiti 5 minute sau pana cand se dizolva bule si zaharul, amestecand constant.
Se toarnă amestecul de zahăr în fundul unui vas de copt de 13 x 9 inci acoperit cu spray de gătit.
Întindeți amestecul uniform pe fundul tigaiei. Pune deoparte; se răcește complet.
Combinați laptele și următoarele 5 ingrediente (prin ouă) într-un castron mare de mică adâncime; se amestecă cu un tel. Înmuiați 1 felie de pâine în amestecul de lapte; aranjați felia de pâine peste amestecul de zahăr în vas. Repetați procedura cu restul de 5 felii de pâine.
Se toarnă orice amestec de ou rămas peste felii de pâine. Acoperiți și refrigerați peste noapte.
Preîncălziți cuptorul la 35
Coaceți la 350 timp de 30 de minute sau până se rumenesc ușor.
În timp ce caserola se coace, combinați toppingul biciuit și Grand Marnier.
Așezați 1 felie de pâine, cu partea de caramel în sus, pe fiecare dintre cele 6 farfurii; acoperiți fiecare porție cu 1 lingură de topping și 1 linguriță de nuci pecan.