Caserolă cu trei fasole la cuptor

Caserolă cu trei fasole la cuptor
Dacă doriți să adăugați mai multe rețete fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetariene și vegane în cutia de rețete, caserola cu trei fasole la cuptor ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Acest aperitiv are 170 de calorii , 9 g de proteine și 2 g de grăsime per porție. Pentru 57 de cenți per porție , această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Iarna va fi și mai specială cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 25 de minute . Vă este adus de Taste of Home. Mergeți la magazin și cumpărați fasole coptă cu bacon, fasole chili, conserve de roșii și alte câteva lucruri pentru a o prepara astăzi. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 61% , ceea ce este bun. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Dip mexican cu trei brânzeturi , gem cu trei fructe de pădure și stromboli cu trei carne .

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, combinați toate ingredientele.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită, Opțional1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită, Opțional
2
Transferați pe un 11-in uns. x 7 inchi. vas de copt. Acoperiți și coaceți la 350° timp de 1 oră. Descoperi; Coaceți 15-20 de minute mai mult sau până când devine clocotită.
Echipamente pe care le vei folosi
Ambalați Macaroane, ZdrobiteAmbalați Macaroane, Zdrobite
Tulpini Frunze De CimbruTulpini Frunze De Cimbru
DificultateExpert
Gata În1 h, 25 m.
Porții8
Scor De Sănătate16
Revista