Caserolă cu orez sălbatic
Caserola cu orez sălbatic sălbatic ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 10 și costă 1,5 USD per porție . O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 22 g de proteine , 17 g de grăsimi și un total de 326 de calorii . Va fi un succes la evenimentul tău de iarnă . Această rețetă de la Taste of Home are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 45 de minute . Dacă aveți cârnați de porc în vrac, tulpini și bucăți de ciuperci, bulion de pui și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Cu un scor de lingură de 41% , acest fel de mâncare este solid. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum orez brun prăjit thailandez , orez sălbatic din California și înveliș cu varză de vită cu brânză ricotta crocantă și salată colorată de orez sălbatic .
Instrucțiuni
Într-o cratiță, combinați apa, orezul și sarea; aduce la fierbere. Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți timp de 55-60 de minute sau până când orezul este fraged. Între timp, într-o tigaie, gătiți cârnații și ceapa până când carnea nu mai devine roz; scurgere.
Adăugați bulion, supă, ciuperci, castane de apă, salvie și orez.
Transferați într-un 3-qt uns. vas de copt.
Coaceți, descoperit, la 350° timp de 45-50 de minute sau până când se încălzește.