Caserolă cu carne de vită și orez sălbatic

Caserola cu carne de vită și orez sălbatic este un aperitiv fără gluten și fără lactate . O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6 g de proteine , 3 g de grăsimi și un total de 130 de calorii . Pentru 55 de cenți per porție , această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Această rețetă de la Taste of Home necesită supă condensată de pui cu tăiței, supă condensată de ciuperci, ceapă și cutii de supă apă. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Este perfect pentru iarnă . De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 35 de minute . În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun cu lingura de 44% . Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: orez sălbatic din California și înveliș cu varză de vită cu brânză ricotta crocantă , salată colorată de orez sălbatic și legume cu ierburi într-o quiche cu feta cu crustă de orez sălbatic .
Instrucțiuni
Într-o tigaie, rumeniți carnea de vită cu ceapă până când carnea de vită se rumenește și ceapa este fragedă; scurgere.
Puneți într-un recipient de 3 litri. caserolă.
Adăugați toate ingredientele rămase și amestecați bine. Acoperiți și coaceți la 375° timp de 1 oră și 20 de minute, amestecând des.