Caserolă cu brânză, broccoli, conopidă
Caserola cu brânză, broccoli, conopidă necesită aproximativ 1 oră de la început până la sfârșit. Pentru 1,52 USD per porție , primești un fel principal care servește 5. O porție conține 271 de calorii , 19 g de proteine și 9 g de grăsimi . Un amestec de lapte, brânză parmezan, șuncă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru iarnă . Vă este adus de Taste of Home. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 69% . Acest scor este bun. Conopida cu brânză , clătitele cu conopidă cu brânză și gratinatul de conopidă și broccoli cu brânză Camembert sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Într-o cratiță mare, topește untul. Se amestecă făina până se omogenizează; adauga treptat lapte. Se aduce la fierbere; gatiti si amestecati 1-2 minute sau pana se ingroasa.
Adăugați brânzeturile; se amestecă până se topește.
Puneți legumele într-un recipient de 2 litri. vas de copt acoperit cu spray de gătit; stropiți cu șuncă.
Se toarnă sosul peste șuncă.
Pune pesmet într-un castron mic; pulverizați cu spray cu aromă de unt.
Se presară pe marginea caserolei.
Coaceți, neacoperit, la 350° timp de 25-30 de minute sau până când se încălzește și se clocotește.