Cartofi Noi Cu Ierburi

Cartofi Noi Cu Ierburi
Cartofii noi cu ierburi ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 4 porții cu 381 calorii, 5g de proteine, și 23g de grăsime fiecare. Pentru $2.17 pe portie, această rețetă acoperă 17% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de unt, sare de mare, pătrunjel cu frunze plate și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, FODMAP prietenos și vegetarian dieta. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 42%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Cartofi Cu Ierburi, Cartofi Cu Ierburi, și Cartofi Cu Ierburi.

Instrucțiuni

1
Se toarnă apă într-o cratiță de 3 litri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără NuciBatoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
Echipamente pe care le vei folosi
8 Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (45 G Fiecare)8 Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (45 G Fiecare)
2
Adăugați cartofi, frunze de dafin, boabe de piper, unt, pătrunjel și sare. Acoperiți și fierbeți timp de 25 de minute sau până când furculița este fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și CimbruMănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și Cimbru
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate8
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista